SİZ NE İŞE YARARSINIZ?

Adına devlet denilen bir terör örgütü olan İsrail Filistin'de yaşlı, genç, çocuk, kadın ayrımı yapmadan göz göre göre hunharca katliamlarına devam ederken dünya da maalesef seyirci kalmaya devam ediyor.

***

Daha ilk doğum gününü bile görememiş yüzlerce masum çocuk başta olmak üzere on bine yakın insan paramparça olurken sözde insan hakları savunucusu olanlar, dünyaya bekçilik yaptığını zannedenler ve yeri geldiğinde son sözü biz söyleriz havasındaki uluslararası kuruluşlar resmen üç maymunu oynuyor.

***

Hele bir BM var ki evlere şenlik.

Ermenistan Azerbaycan'daki işgal ettiği topraklardan haklı bir şekilde kovalanırken veya Rusya Ukrayna arasındaki savaşta anında müdahil olan bu kuruluş söz konusu Müslüman Türk dünyasındaki zulümler olunca dut yemiş bülbüle dönüyor.

***

En üst perdeden tepki koyması gereken kuruluş dilencinin yalvardığı gibi yalvarmak veya rapor hazırlamakla meşgul. Kalem kağıt bende de var arkadaş raporu bende yazarım önemli olan icraat.

***

Tahıl koridorunda bile tek hamle yapamayıp Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan medet uman bu kurum şimdi kendi kampları bile bombalanırken İsrail terör örgütüne tek laf edebiliyorlar mı?

***

Edemezler.

Çünkü tavşana kaç tazıya tut demek bunların hayat felsefesi.

Ya diğeri.

Yani NATO

NATO ile alakası olmayan iki ülke savaşırken uykularını bile terk eden o kurumdakiler şimdi neredeler acaba?

Hiç gören duyan veya ne işe yaradığını bilen var mı bu iki kurumun?