SİYASETİN DİNE ALET EDİLMESİ

Yeni Türkiye'de “Başkanlık Sistemi” ile bu daha ileri taşınacağı şüphesizdir. Siyaset amaca ulaşmaktaki bir araçtır. Amaç ise ilahi rızayı kazanmak için çalışmaktır.

Bin yıldır İslamiyet'e sancaktarlık etmiş bir millet yeniden bu sancaktarlığa geçmeli ağlayan İslam aleminin yüzünü güldürmelidir ki bu da ancak siyasetin dine alet olması ve dost olması ile olacaktır.

Bunu gören mimsiz Avrupa zalimleri var güçleri ile bu durumun engellenmesi için içerde ve dışarda kendi kurdukları komiteler ile çalıştıkları ortadadır artık gizli değildir.

Türkiye dün Avrupa Birliğine girmek için uğraşıyordu artık buna ihtiyacı kalmamıştır. Dün Avrupa Birliğine girmek istenilmesinin ana nedeni insanların baskılardan kurtulup daha refah bir yaşayış ve hürriyete kavuşmaları içindi.

Fakat geçen zaman diliminde herkes anladı ki Avrupa bin yüzlü münafık suretinde İslam ümmetinin canına ot tıkayan vampirler gibi Müslümanların kanından beslenen şeytani bir yapıdır.

O yüzden yönümüzü İslam Birliğine çevirip mazlum kardeşlerimizle el ele tutuşup yere düşen izzetimizi yeniden ayağa kaldırmaya mecburuz.

Birileri siyasal İslam diye ağızlarında eveleye geveleye dursunlar laiklik elden gidiyor yok irtica yok mürteci diye uydurup uydurup servis ede dursunlar artık bu ucuz numaraların karşılığı bu halkta yoktur rağbet görmemekte inandırıcı olmamaktadır.

Zaten İngilizler Lozan'da bunu açık açık söylemektedirler. Maksatları Türkiye'ye İslamiyet’i temsil rolünü bıraktırıp kendi sömürgeleri altına almak ve bu milletin evlatlarını din ve mukaddesatından koparmaktır.

YENİ TÜRKİYE'DE SİYASET

Her ne kadar bu İslam memleketinde yürüttükleri faaliyetlerde bir ölçüde bu konuda başarılı olsalar da, bu milletin mayasındaki temizlik bu milleti tekrar özüne mıknatıs gibi her gün biraz daha fazla çekmektedir. El hasıl; yeni Türkiye'de siyaset olabildiğince yüksel oranda bir gayretle dine uygun ve dostane yapılmalı değindiğim hususlar hayata acilen geçirilmelidir.