SIRA PAŞA'DA

Bülent Korkmaz yönetiminde 2'de 2 yapan Alanyaspor, geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a kaybeden Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Aldığı galibiyetlerle çıkış yakalayan Turuncu-Yeşillilerin gözü yine 3 puanda.

Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Alanyaspor, 6. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Korkmaz yönetiminde 2'de 2 yapan Turuncu-Yeşillilerde tek hedef 3 puan olacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

REKABETTE KASIMPAŞA ÜSTÜNLÜĞÜ

İki takımın rekabetinde İstanbul ekibinin üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar 17 kez bir birine rakip olan iki takımdan Kasımpaşa 10 kez kazanırken, Alanyaspor ise 6 kez güldü. İç sahada ise Alanyaspor'un galibiyetlerde 4-3'lük üstünlüğü bulunuyor. 1 karşılaşmada ise eşitlik bozulamadı.

180 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Altay ve Hatayspor maçlarında 9 golü kalesinde gören Alanyaspor, 180 dakikadır rakiplerine geçit vermiyor. Giresunspor ve Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, en üst ligde bu şekilde üst üste üç galibiyet alamadı. Alanya ekibinin lig tarihinde üst üste üç gole kapama yaptığı bir serisi de bulunmuyor.

KORKMAZ REKOR İÇİN SAHADA

Alanyaspor'da kariyerinin en iyi başlangıçlarından birisine imza atan Bülent Korkmaz, kendi rekorunu geliştirmek için ter dökecek. Kariyerinin 7. kulübü Alanyaspor olan Korkmaz, Galatasaray'ı çalıştırdığı 2008-2009 sezonundan sonra ilk kez göreve 2'de 2 yaparak başladı. Deneyimli teknik adam, Kasımpaşa maçında da 3 puan görmesi halinde kariyerinin en iyi başlangıcını yapmış olacak.

 

Hakem: Bahattin Şimşek

Alanyaspor

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Serkan Kırıntılı   

Milunovic   

Fatih Aksoy   

Juanfran   

Borja   

Umut Güneş   

Efecan Karaca

Awaziem   

Emre Akbaba

Davidson

Diedhiou

 

Kasımpaşa

Teknik Direktör: Cihat Arslan

Ertuğrul Taşkıran   

Tarkan Serbest   

Eren Elmalı

Tomas Brecka   

Mehmet Feyzi Yıldırım

Donk   

 Sadiku

Travnik   

Hajradinovic

Yusuf Erdoğan   

Umut Bozok   

 

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

TV: Bein Sports

Saat: 20.00