SIRA KUPADA

Süper Lig'de müthiş bir çıkış yakalayan ve son 4 haftada 3 galibiyet çıkaran Antalyaspor, Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmek için 4. turda Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21.00 olacak.

Süper Lig'de son 4 haftada 3 galibiyet alarak önemli bir çıkış elde eden Antalyaspor, geçen yıl finale kadar yükseldiği Türkiye Kupası'nda aynı başarıya imza atmak için 4. turda Amedspor'u ağırlayacak. yeni sezonu açıyor. Antalya Stadyumu'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmada    düdük çalacak.

AYNI ŞEHRİN TAKIMINI ELEDİ

Türkiye Kupası'na 3. turda başlayan Antalyaspor, bu turda Amedspor ile aynı şehrin takımı Diyarbekirspor'u saf dışı bıraktı. Rakibini 5-0 ile geçen Akrep, 4. tura adını yazdırdı.

ALTERNATİF KADRO SAHADA

Kırmızı-Beyazlılarda Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in, 3. turda Diyabekirspor'a karşı olduğu gibi aynı şehrin takımı Amedspor maçında da ligde fazla forma şansı bulamayan isimlere yer vermesi bekleniyor.

5 EKSİK

Antalyaspor'da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Amed karşısında 5 futbolcusundan faydalanamayacak. Sakatlıkları devam eden Ufuk Akyol, Doğukan Nelik, Harun Alpsoy, Haji Wright ve Enzo Crivelli takımdaki yerini alamayacak.

LİGDE ZİRVE MÜCADELESİ VERİYOR

Antalyaspor gibi kupaya 3. turda start veren Amedspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele ediyor. 13 maç sonunda 21 puan toplayan Diyarbakır ekibi, lider Pendikspor'un 11 puan gerisinde 4. basamakta yer alıyor. Amedspor, kupanın 3. turunda Tarsus İdman Yurdu'nu kupanın dışına itti.

SERİK VE KESTEL DE TUR ARAYACAK

Türkiye Kupası'nda Antalya'yı temsil eden Serik Belediyespor ile Kestelspor da bugün tur mücadelesine çıkacak. Saat 13.00'te başlayan karşılaşmada Kestelspor, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya konuk olacak. TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor ise saat 19.00'da Süper Lig'in bir diğer temsilcisi Adana Demirspor deplasmanında tur bileti almak için ter dökecek.

 

Türkiye Kupası

Hakem: Mustafa Kürşad Filiz

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Sousa

Floranus

Veysel Sarı

Bahadır Öztürk

Eren Albayrak

Ufuk Akyol

Deni Milosevic

Erkan Eyibil

Mukairu

Ghacha

Gökdeniz

 

Amedspor

Teknik Direktör: Aykan Atik

Kurtuluş Yurt

Hüseyin Güngör   

Cenk Kaplan   

Oğuz Çetinkaya

Muhlis İstemi   

Mehmet İstemi   

Mehmet Alaeddinoğlu

Mansur Çalar

Bünyamin Yürür

Üstün Bilgi  

Mervan Çelik   

 

Stadyum: Antalya

Saat: 21.00

TV: Aspor