ŞİMŞEK'TEN ROCCHİA HAMLESİ

Yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmayı planlayan Alanyaspor, Fransız dev Marsilya ile sözleşmesini tamamlayan Christopher Rocchia'nın peşine düştü. Geçtiğimiz sezon savunmanın solunu Dinamo Zagreb'den kiralık olarak transfer ettiği François Moubandje'ye emanet eden Alanyaspor, İsviçreli futbolcunun kadroya yeniden dahil edilememesine karşı yeni arayışlara yöneldi. Trabzonspor'dan ayrılan Marlon'u da listesinde tutan Alanyaspor, Marsilya'nın sözleşme yenilemeyi düşünmediği Fransız futbolcu Christopher Rocchia'yı takibe aldı.

3 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fransız medyasında yer alan habere göre Alanyaspor'un yanı sıra Fransız ekip Dijon, İsviçre temsilcisi St. Gallen de 23 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor.

Geçen sezon sadece 3 maça çıkan genç futbolcu, toplamda 41 dakika süre alabildi. 2018 yılında Marsilya A takımına çıkan Rocchia, önceki 2 sezonu FC Sochaux'da kiralık olarak geçirmişti.

OM'de Marsilya kulübünün renkleri altında sadece üç kez (Ligue 1'de 2 dahil) karşılaştığı karmaşık bir sezonun yazarı Christopher Rocchia, antrenman kulübünden birkaç gün içinde ayrılacak. Sözleşmenin sonunda 23 yaşındaki sol kanadın kariyerine kesin olarak başlamak için doğru eğitimi bulması gerekecek.

Good Public tarafından belirtildiği gibi Dijon gerçekten oyuncunun ayak izlerindeyse , Ligue 2'ye yeni düşen kulüp dosyada yalnız değil. Aldığımız bilgilere göre Sochaux (Duqel bünyesindeki kulüp 2019-20'de kiralık olarak iyi performans gösterdi), İsviçre'de Saint Gall, Türkiye'de Alanyaspor ve ismi filtrelenmemiş bir Ligue 1 kulübü Christopher Rocchia'nın imzasını tamamlamaya çalışıyor. . Gelecekteki formasını hızla bilmesi gereken Marsilya'nın geleceği için her şey açık.

HABER MERKEZİ