ŞİMŞEK'TE KAYSERİ SEFERİ

Türkiye Kupası'nda son 4 takım arasına kalan Alanyaspor, çıkışını Süper Lig'de sürdürmek için Kayserispor deplasmanında sahaya çıkıyor. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 20.00 olacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Gaziantep FK'yi Türkiye Kupası'nın dışına iterek adını son 4 takım arasına yazdıran Alanyaspor, Süper Lig'de yakaladığı çıkışı Kayserispor deplasmanında sürdürmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmada düdük Suat Arslanboğa'da olacak.

SON YENİLGİSİNİ 2017'DE ALDI

Alanyaspor'un rekabette Kayserispor'a karşı üstünlüğü dikkat çekerken, Turuncu-Yeşilliler uzun süredir deplasmanda boyun eğmiyor. Genel rekabette 7 galibiyet elde eden Antalya ekibi, Kayserispor'a 4 kez boyun eğdi, 3 karşılaşma ise eşitlikle tamamlandı. Alanyaspor, Kayseri'de ise son yenilgisini 2017 yılında aldı. Şimşek, sonrasında Kayseri'de çıktığı 4 maçta ise 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

EVİNDE 5 MAÇTIR KAYBEMİYOR

Ev sahibi Kayserispor, bu sezon ise evinde başarılı sonuçlara imza atıyor. Evinde oynadığı son 5 maçı da kazanan Sarı-Kırmızılılar, Alanyaspor'u yenmesi halinde galibiyet serisini 6'ya çıkaracak ve en üst ligdeki en uzun serisini tekrarlayacak.

İLK YARIDA EFECAN ŞOV YAPTI

Alanyaspor ile Kayserispor arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Alanyaspor kazanırken, takım kaptanı Efecan Karaca şov yaptı. Mücadeleyi Alanyaspor 6-3 kazanırken, Efecan Karaca, 1 gol ve 2 asistle görevini tamamladı. Deneyimli futbolcunun 3 golle kariyerinde en çok filelerini havalandırdığı takım da Kayserspor.

 

28. Hafta

Hakem: Suat Arslanboğa

Kayserispor

Teknik Direktör Hikmet Karaman

Lung   

Onur Bulut   

Hosseini 

Mert Çetin     

Carole

Ramazan Civelek

Attamah   

Abdulkadir Parmak   

Cardoso

Gavranovic

Thiam

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Felipe Sanchez

Marafona   

Juanfran

Milunovic  

Furkan Bayır

Borja   

Efkan Bekiroğlu

Umut Güneş   

Efecan Karaca

Novais

Emre Akbaba

Diedhiou

 

Stadyum: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Saat: 20.00

TV: Bein Sports