Şimşek’te imza zamanı

Eyüpspor maçının ardından transferde geç kalındığı için mutsuz olduğunu söyleyen Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, 2 imzaya birden hazırlanıyor.

Turuncu-Yeşilliler, Portekiz’in Braga kulübünden Rony Lopes ve Brezilya Serie B ekiplerinden Vila Nova forması giyen Juan Christian ile anlaşmaya vardı. Kanatlarda forma giyen iki futbolcunun kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

DEV KULÜPLERDE OYNADI

Kariyerinde Manchester City, Lille, Monaco ve Sevilla gibi takımların formasını giyen Rony Lopes, geçtiğimiz sezon başında Braga’ya transfer oldu. Geçen sezon toplamda 32 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 1 asist üretti. Portekiz Milli Takım formasını da 2 kez giyen başarılı futbolcu, skor katkısı veremedi.

İKİNCİ KEZ ÇIKIYOR

Brezilyalı Juan Christian ise kariyerinde ikinci kez ülkesinin dışına çıkacak. Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al-Hamriyah formasını kiralık olarak giyen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Azuriz, Cruzeiro ve Vila Nova adına mücadele verdi. Vila Nova ile 49 maça çıkan genç futbolcu, 7 gol ve 5 asist üretti.