ŞİMŞEK TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Sezona deplasmanda Başakşehir galibiyetiyle başlayan Alanyaspor'da şimdiki hedef Altay. 18 ay sonra taraftarının önüne çıkacak Turuncu-Yeşillilerde tek hedef galibiyet...

Yeni sezona Başakşehir galibiyetiyle "merhaba" diyen Alanyaspor, 2. hafta mücadelesinde Süper Lig'in yeni ekibi Altay ile karşı karşıya gelecek. 28 Şubat 2020'de oynanan Beşiktaş maçından bu yana pandemi sebebiyle taraftarı önüne çıkamayan Turuncu-Yeşilliler, 18 aylık hasrete son verecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak maçta Mete Kalkavan düdük çalacak.

GENELDE ALTAY, EVİNDE ALANYA

İki takımın rekabetinde Altay'ın üstünlüğü dikkat çekiyor. İzmir ekibi, bugüne kadar oynanan 7 maçta rakibini 4 kez mağlup ederken, 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Alanya'daki maçlarda ise ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkat çekiyor. Alanyaspor, evinde oynanan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi gördü.

YENİLERE KARŞI ŞANSI TUTUYOR

Süper Lig'de 6. sezonunu geçiren Alanyaspor, ligin yeni takımlarına karşı üstünlüğüyle de dikkat çekiyor. Turuncu-Yeşilliler, Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son 5 maçın 4'ünü gol yemeden kazanırken, diğer karşılaşmada BB Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu.

YENİLER KADRODA OLACAK

Alanyaspor'un hafta içerisinde renklerine bağladığı transferlerinin kadroda olması bekleniyor. Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın Braga'dan gelen João Novais ve Al Ain'den transfer Wilson Eduardo'yu yedek kulübesinde oturması tahmin ediliyor.

 

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Çağdaş Atan

Serkan Kırıntılı   

Milunovic   

Fatih Aksoy   

Borja

Umut Güneş   

Efecan Karaca

Mevlja   

Efkan Bekiroğlu

Candeias 

Davidson   

Diedhiou

 

 

Altay

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Lis   

Naderi   

Murat Akça   

İbrahim Öztürk   

Cebrail Karayel   

Rodriguez   

Poko Çıkan

Pinares

Thiam   

Kappel

Bamba 

 

Bahçeşehir Okulları Stadyumu

TV: Bein Sports

Saat: 21.45