ŞİMŞEK İLK PEŞİNDE

Süper Lig'in son 7 haftasında tek galibiyet alan Alanyaspor, İzmir'de Altay'a karşı 3 puan arayacak. Rakibine karşı bugüne kadar deplasmanda hiç kazanamayan Turuncu-Yeşilliler, bir ilki başarmak için sahaya çıkacak.

SADIK ÇETİN SADAK

Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve son 7 haftada sadece 1 kez kazanan Alanyaspor, İzmir deplasmanında moral arayacak. Son 7 haftada 5 puanı hanesine yazdırabilen Antalya ekibi, Altay karşısında kötü gidişatı durdurmak istiyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 13.30 olacak.

FARIOLI İLK MAÇINA ÇIKACAK

Alanyaspor'da Bülent Korkmaz'ın yerine teknik patronluk koltuğuna oturan Francesco Farioli, ilk kez takımının başında sahaya çıkacak. Geçen hafta oynanan Başakşehir mücadelesinin öncesinde göreve gelmesine karşın koronavirüs engeline takılan İtalyan teknik adamın koronavirüs testinde bu kez sorun çıkmadı.

İZMİR'DE PUAN YOK

Alanyaspor'un İzmir deplasmanında Altay'a karşı şansı tutmuyor. Bugüne kadar 3 kez Siyah-Beyazlı ekibe konuk olan Alanyaspor, bu karşılaşmaların tamamından yenik ayrıldı. İki takım arasındaki genel rekabette de Altay'ın üstünlüğü göze çarpıyor. İzmir ekibi 5 kez kazanırken, 3 mücadeleyi de Alanyaspor önde tamamladı. İki takım arasındaki hiçbir mücadele eşitlikle sonuçlanmadı.

ALTAY 13 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Süper Lig'de oynadığı son 13 maçı kazanamayan Altay, kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Diğer yandan evinde oynadığı son 3 maçı da kaybeden İzmir temsilcisi, Alanyaspor'a boyun eğmesi halinde hem rakibine ilk kez evinde kaybedecek hem de en üst ligdeki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlamış olacak.

 

 

21. HAFTA

Hakem: Volkan Bayarslan

Altay

Teknik Direktör:

Lis   

Naderi   

Murat Akça   

Eren Erdoğan

Ceyhun Gülselam

Zeki Yıldırım   

Rodriguez   

Thaciano   

Thiam   

Bamba

 Paixao

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Francesco Farioli

Marafona

Tayfur Bingöl

Milunovic

Mevlja

Juanfran   

Fatih Aksoy   

Umut Güneş

Efecan Karaca  

Emre Akbaba

Novais

Davidson

 

Stadyum: Alsancak Mustafa Denizli

Saat: 13.30

TV: Bein Sports