BÖREKÇİLERDE ZAFER ŞİMŞEK’İN

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkanlık seçimlerini mevcut Başkan Hüseyin Şimşek kazandı.

İrem Güneybaz, Mustafa KOZAK

Esnaf ve Sanatkarlar Birliğine bağlı Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası’nın 2022 başkanlık seçimleri gerçekleşti.  Seçimde mevcut başkan Hüseyin Şimşek 466 oyla yeniden başkan seçildi. Başkan Şimşek seçim sonrasında tüm esnaf dostlarına teşekkür ederek, “Üyelerimizin bizlere yeniden görev ve sorumluluk vermesi onur vericidir. Ben ve ekibim bu sorumluluk bilinci içerisinde arkadaşlarımızın sorunlarına çare bulmaya devam edeceğiz” dedi.

“671 OY KULLANILDI”

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (AESOB) gerçekleşen seçimlerde esnaflar mevcut Başkan Hüseyin Şimşek, Turgut Bucak ve Adnan Asar için oy kullandı. Toplam 671 oyun kullanıldığı seçimlerde Hüseyin Şimşek 466 oyla başkan seçilirken, Turgut Bucak 121, Adnan Asar ise 81 oy aldı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim salonu dışarısında bekleyen esnaflar büyük sevinç yaşadı. Esnafların tebriklerini kabul eden Şimşek, kendisine destek veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti.