ŞİMŞEK FIRSAT TEPTİ

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada son sıradaki Denizlispor'a konuk olan Alanyaspor, şok bir yenilgi aldı. Turuncu-Yeşilliler, Ege temsilcisine 1-0 ile kaybederken, rakipleriyle puan farkını açma şansını tepti

Süper Lig'in 13. haftasında son sıradaki Denizlispor'a konuk olan Alanyaspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. En yakın takipçileri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puansız kapattığı haftayı puansız tamamlayan Turuncu-Yeşilliler, rakipleriyle olan puan farkını 6'ya çıkarma fırsatını da tepmiş oldu. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golü 10. dakikada Hugo Rodallega kaydederken, Yeşil-Siyahlılarda Murawski, 71. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

4 MAÇTA 3 YENİLGİ

Alanyaspor'un aldığı bu yenilgiyle birlikte son 4 maçtaki puan kaybı da 9'u buldu. Gençlerbirliği ve Göztepe'ye kaybettikten sonra Beşiktaş'ı mağlup eden Turuncu-Yeşilliler, 1 maç sonra yeniden yenilgiyle tanıştı. Öte yandan Süper Lig'de 3. kez karşılaşan iki takımdan Denizlispor, rakibini ilk kez mağlup etmeyi başardı.

HABER MERKEZİ