SIKI TUTUNUN

Bu maçın ardından açıp sezon başındaki yazılarıma bir bakayım dedim. Transfer yazmaktan yorulmuşum ama bir türlü de yapılmamış. İşte böyle kötü bir takımla sezona başlarsan alacağın sonuçlar da bunlar olur. Top oynamaya hali bile olmayan Hatay bile seni yener geçer.

 

Gerçekten futbolsever birisi olduğumu biliyorum ve maç izlemekten zevk alırım. Saçma sapan liglerdeki maçları bile açar izlerim ama ben haftalardır bizim maçlarımızı izleyemiyorum. Gerçekten bu maç oynanırken de dayanamadım uyuya kalmışım. Yüzde 70’in üzerinde topa sahip olduğumuz sıkıcı mı sıkıcı bir maçtı. Yine stoperler pas yapıyor, orta alana topu aktaramıyoruz, dakikalar süren bu arayış sonunda Ahmet Hassan’a uzun top atıyoruz. O da tabi ki hiç bir mücadeleyi kazanamıyor ve rakip topu alıyor. Hızlıca çıkarken tekrar bize kaptırıyorlar saniyeler içinde geri aldığımız topu yine dakikalarca oyalıyoruz aynı senaryoyu yaşıyoruz. Ben bu işten sıkıldım. Ben önemli değil tüm taraftarlar sıkıldı. Farioli ile işin yürümeyeceği net belli. Acil yeni hoca adayları ile görüşülmeli. Sahada ne taktik var ne teknik e öyle olunca futbolcuların değeri de kalmıyor. Herkes kötü görünüyor. Ha bazıları gerçekten kötü o ayrı mevzu tabi. 

 

Bakın oynadığımız Hatayspor ligin dibine demir atmışken, hoca değişikliği ile 2 maçta altın değerinde 6 puan aldı. Oyuncular aynı ancak hoca değişikliği bazen takımı bu şekilde etkileyebiliyor. En azından topla oynama işini bırakırız da başka bir şey denedik deriz. 

 

Sonuç olarak takım göz göre göre lig düşmeye oynuyor. Hasan Başkan daha kötü durumları görmüş bir isim. Son bir şarkı istiyoruz Başkanım senden. Bizi bu cendereden çıkar.