Şikayet geri çekildi

Transfer tahtasını açmak için yoğun uğraş veren Antalyaspor’da bir yandan da futbolcularının FIFA’ya yaptığı şikayetlerle uğraşılırken, 2 isimle sorunlar aşıldı. Alacakları sebebiyle ihtarname çeken Sam Larsson ve Sander van de Streek’in ödemeleri yapıldı ve fesih tehlikesi ortadan kalktı.

KORAY GEÇGEL

Ocak ayından bu yana transfer engeli bulunan Antalyaspor, yaz transfer dönemine bu sorunu aşamadan girerken, tahtayı açmak için çalışmalarına devam ediyor. FIFA’da sonuçlanmış 5 dosyası bulunan ve hakkında yeni şikayet dosyaları da gelen Kırmızı-Beyazlılar, sorunları aşmaya başladı. 

ŞİKAYETLER GERİ ÇEKİLDİ

FIFA’da dosya sayısı her geçen gün artan Kırmızı-Beyazlılar, halen kadrosunda yer alan Sam Larsson ve Sander van de Streek ile olan sorunlarını aştı. Her iki futbolcunun da yaptığı şikayet karşısında sözleşmesini tek taraflı fesih etme olasılığıyla karşı karşıya kalan Antalya ekibi, futbolcuların söz konusu alacaklarını ödeyerek tehlikeyi ortadan kaldırdı. Her iki futbolcunun da yeni sezon kamp çalışmasına katılması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ OTOMATİK UZADI

2022-2023 sezonu öncesinde Kırmızı-Beyazlılarla 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Sam Larsson’un anlaşması otomatik olarak 1 yıl daha uzamıştı. 25 maçlık oynama maddesi koyulan İsveçli futbolcu, geride kalan sezonda Süper Lig’de toplam 35 maça çıkarak bu maddenin hayata geçirilmesini sağladı. 

35 MAÇA ÇIKTI

Devre arasında da Antalyaspor ile benzer bir sorun yaşayan Streek, bu sezon Süper Lig’de 32, Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıktı. 2 bin 33 dakika oyunda kalan Hollandalı, 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. 1 yıl daha anlaşması bulunan 31 yaşındaki futbolcunun, sözleşmesinde +1 yıllık opsiyon da bulunuyor.