SIFIRDAN ZİRVEYE 'LİDER' KASIRGASI

Antalya’da günlük olarak yayımlanan ve ilçelerde dağıtımı devam eden Lider Gazete, kısa sürede zirvedeki yerini almayı başardı. Gazetenin, www.lidergazete.com haber sitesi Antalya merkezde en çok takip edilen haber sitesi olarak birinci sıraya yerleşti

15 Temmuz’da yayın hayatına başlayan Lider Gazete, hızlı adımlarla büyümeye devam ediyor. Günlük yerel gazete olarak okuyucularına en doğru, en güvenilir haberlerin ulaşmasını sağlamak amacıyla yola çıkan Lider, kısa sürede Antalyalılar tarafından ilgi odağı oldu.

ANTALYA, LİDER’İ SEVDİ

İlkeli haber anlayışıyla yayın hayatına devam eden gazete, yenilikçi, genç ve geniş kadrosuyla da dikkatleri çekti. Lider Gazete, Antalya merkezde vatandaşlardan aldığı destekle birlikte ilçelere de ulaşma kararı alarak, Antalya’nın önemli ilçelerinden, Alanya, Manavgat, Serik ve Korkuteli’nde okuyucularıyla buluşmaya başladı. Hız kesmeden, taraf ve hedef belirlemeden haberlerini okuyucularına ileten Lider Gazete, internet dünyasında da kabul görmeyi başardı.

İNTERNETTE DE 1 NUMARA

7’den 70’e herkesin internet üzerinden takip ettiği haberlerde Lider, Antalya’da zirveye oturdu. Gazetenin 50 gün önce kurulan www.lidergazete.com haber sitesi Antalya merkezde tüm rakiplerini geride bırakarak en çok takip edilen haber sitesi oldu. Diğer yandan sadece gazete ve haber sitesine bağlı kalmayan Lider, facebook, twitter ve instagram gibi milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya hesaplarında da aktif olarak hizmet veriyor. Okuyucularına en hızlı haber alma imkanını tanıyan Lider, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayın hayatına devam ediyor.

Sadık Çetin SADAK