SİDNEY SAM'İN GÖZÜ TARAFTARDA

Antalyaspor formasıyla ilk golünü geçtiğimiz hafta Gaziantep FK filelerine bırakan Sidney Sam, Kırmızı-Beyazlıların sosyal medya hesabında yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Antalyaspor formasıyla ilk golünü geçtiğimiz hafta Gaziantep FK filelerine bırakan Sidney Sam, Kırmızı-Beyazlıların sosyal medya hesabında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Taraftarın kendileri için itici bir güç olduğunu belirten Alman yıldız, "Taraftar stadyuma geri döndüğünde herkesin daha iyi olacağını düşünüyorum. Sadece ben değil, herkes daha çok motive olacak. Tabi ki taraftarımızın geri dönüşüne çok ihtiyacımız var. Taraftarımızla daha iyi olacağız" diye belirtti.

"SÜPER LİG'İ TAKİP EDİYORDUM"

Antalyaspor'a transfer sürecinden bahseden Sidney Sam, "Süper Lig'in iyi ve güçlü olduğunu biliyordum. Antalyaspor da bu ligde büyük bir isim. Gelenekleri olan bir kulüp. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Harika stadyum ve antrenman tesisleri var. Burada size kalan sadece çalışmak. Ben de o yüzden buradayım" dedi.

SOL KANADI SEVİYOR

Kendisini en iyi hissettiği bölgenin sağ kanat olduğunu söyleyen deneyimli futbolcu, "Çünkü sol ayakla içeri girip şu atabiliyorum, güzel paslar verebiliyorum. Aynı zamanda sol kanatta da oynayabiliyorum. En iyi oyunumu oynamak için elimden geleni yapacağım. İyi bir sol ayağım var. İnşallah taraftarımıza ve herkese neler yapabileceğimi gösterebilirim" diye belirtti.

HABER MERKEZİ