SICAK TEMAS

Antalyaspor’da ani bir kararla başkanlık görevini devralan Sabri Gülel, yaklaşık 15 günde adeta başını yastığa koymayı unuttu.

Başkanlık koltuğuna oturana kadar kulübe büyük bir maddi destek vermesine karşın daha çok İstanbul’da işlerinin başında yer alan Gülel, görevi devralmasının ardından yoğun bir mesaiye başladı. Koltuğa oturduğu gün, önce futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen, sonrasında da personelle buluşan Sabri Gülel, sıkıntıları dinledi.

Kulüpteki pek çok kişinin ruhuna dokunan Sabri Gülel, bu kez bir takımın geleceğine yön verecek en önemli birimle bir araya geldi.

Önceki gün altyapı antrenörleriyle saatlerce tek tek görüşen Sabri Gülel, özellikle bu birim için yapacağı çalışmaları aktardı. Alt yapının önemine değinen Gülel, antrenörlerin sorunlarını dinleyerek çözüm için de sözünü verdi.

Göreve gelir gelmez kurduğu bu sıcak temas, mutlaka uzun vadede çalışmalara katkı sağlayacaktır. Tabii ki verilen sözlerin tutulması da bu anlamda çok önemli. İş hayatında başarılı olmuş ve bu tecrübesini yıllardır hayalini kurduğu kulüp başkanlığı rolünde sürdürmek isteyen Gülel’in verdiği start gerçekten göz dolduruyor. Ancak bunun bir de finişi olacaktır ve bunun çok daha önemli olduğu herkesin malumudur.

Sayın Gülel, başlangıcı başarılı olan başkanlık sürecinde sezon sonu ise bugünden çok daha yoğun bir mesaiyle karşı karşıya kalacak. Futbolcu kadrosunda önemli değişikliklerin olması kuvvetle muhtemel. Bunun yanında Nuri Şahin’e Almanya’dan gelen teklif basına yansırken, genç teknik adamın ayrılık dedikoduları da her geçen gün artıyor. Bu konuda da Gülel’i zorlu bir sürecin beklediğini söyleyebiliriz.

Kulüp içinde ilk temaslarını kuran Gülel, bu kez yönetim kuruluyla bir araya gelecek.

Adana Demirspor mücadelesinin öncesinde planlanan yönetim kurulu toplantısı, yolculuk gününe denk geldiği için gerçekleşememişti. Bu kez Cuma gününe yeni bir randevu verildi. Tüm ekip Cuma günü gündüz saatlerinde bir araya gelecek ve bazı görev değişiklikleri gerçekleşecek.

Ancak sezon sonunda bu konuda da yoğun bir mesai Gülel’i bekliyor olacak. Söz konusu yönetimin geçici bir dönemi kapsayacağı, sezon sonunda yeni ve daha güçlü bir yönetimi oluşturmak için ciddi bir çalışma yapılacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.