SGK Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver oldu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Ali Duru görevden alınarak merkeze araştırma görevlisi olarak atandı. Duru’dan boşalan koltuğa ise İç Kontrol Daire Başkanı olan Mehmet Tanrıöver getirildi.

SGK Antalya’da koltuk değişimi yaşandı. 900 personeli bulunan SGK Antalya İl Müdürlüğü’nde iddiaya göre bir memurun yaptığı hatalı işlem nedeniyle İl Müdürü Ali Duru, bakanlık kararı ile görevinden alınarak Ankara’ya araştırma görevlisi olarak atandığı öğrenildi. Duru’dan boşalan SGK Antalya İl Müdürlüğü görevine ise İç Kontrol Daire Başkanı olan Mehmet Tanrıöver atandı.

MEHMET TANRIÖVER KİMDİR?

Adana’da 1970 yılında dünyaya gelen Mehmet Tanrıöver eğitim hayatının tamamını bu şehirde tamamladı. Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Tanrıöver, yine aynı üniversitenin İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. İş hayatında da kendisine tevdi edilen görevleri başarıyla yapan Tanrıöver bu süreçte Adanalı hemşerileriyle de yakından çalışma imkanı buldu. SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini üstelenen Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında bulundu.