SEZON ÖNCESİ KATALOG ÇEKİMLERİ YAPILDI

Pandemi kısıtlamaları arasında 2021 yılı turizm sezonuna hazırlanan Antalyalı turizmciler, katalog ve fotoğraf çekimlerine başladı.

Rus pazarına yönelik deri ve kürk satışı yapılan bir mağazanın yeni koleksiyon ürünlerinin fotoğrafları, Kaleiçi'nde ve beş yıldızlı bir otelde çekildi.

Nisan ayından itibaren turizm sezonunu pandemi kısıtlamalarıyla birlikte açmaya hazırlanan Antalyalı turizmci, turistlere yönelik tanıtım katalogları çekiyor. Deri, kürk ve spor tekstil ürünlerini tanıtan mankenler, Üç Kapılar başta olmak üzere Yivli Minare ve tarihi sokaklarda objektiflere poz verdi. Çekimler beş yıldızlı bir otelde sürdü. 150 parça ürünü giyip çıkaran mankenler, kimi zaman klasik bir otomobil içinde kimi zaman otelin bahçesinde, kimi zaman da tarihi sokak ve caddelerde poz verdi.

Çekimleri gerçekleştiren moda fotoğrafçısı Levent Genç, fotoğrafların yurt dışındaki turizm acentelerine gönderileceğini, tanıtım amaçlı çekildiğini anlattı. Pandemiye rağmen turizmcilerin 2021 sezonundan umutlu olduğunu anlatan Genç, "Nisan ayı sonuna kadar hemen hemen 3 günde bir farklı firmaların kataloglarını çekeceğim. 2020 yılındaki durağanlığı bu yıl geride bırakıyoruz. Umarım turizm sezonu Antalya için iyi geçecek, pandeminin etkisini kısa sürede üzerimizden atmayı hedefliyoruz" dedi.

DHA