SESSİZLİK

Antalyaspor’da hücum kötü, savunma ondan da kötü. Haji Wright’ı elbette kenara koyuyorum. Ancak Luiz Adriano, sahada olduğunun farkında mı ya da golcü olduğunu unuttu mu? Kariyerinde gol atamadığı en uzun dönemi yaşıyor. Hücumu besleyecek isim olmasına rağmen derbide maça başlayan sahadaki 22 futbolcu arasında en az topla buluşan isim oldu. Sadece 20 kez…

 İleri uçta oynamıyor belki ama kaçırdığı pozisyonlar da artık saç baş yolduruyor ki Brezilyalı, takımın en çok kazananlarından birisi durumunda.

Alternatif forvet olarak neden düşünülmüyor, bilemiyorum. Hem yaş hem performans hem de kadro derinliğinin olmaması itibariyle artık hamle oyuncusu olması elzem bir durum olmaya başladı.

Aslında Antalyaspor’da hücum gücünün iyi olmadığı, yetersiz kaldığı, kadro derinliğinin olmadığı Haji Wright’ın istatistiklerinde gizli. 11 gol atan Antalyaspor'da 7 golün sahibi tek futbolcuysa, hücum oyuncuları içinde sadece 2 futbolcu (Haji Wright ve Gökdeniz Bayrakdar) skor üretebilmişse hücum gücünüz kötü demektir.

Gelelim takımın en kötü noktasına, yani savunmaya...

"Kadroda fazlamız var" açıklaması yapıldığında Luyindama ve henüz neler yapabileceğini göremediğimiz Nakajima, gündemde dahi yoktu. Bugün Luyindama ilk 11 düşünülüyor. Yani kadro eksik oğlu eksikmiş, hatta hala eksik.

Luyindama - Ömer Toprak ikilisi ilk kez Konyaspor maçında yan yana oynadı. Maçtan sonra baktım ki ne övgüler...  Buna rağmen Konyaspor maçında son saniyede yenen golde ofsaytı bozan Ömer Toprak, kaleci Alperen'i bozan da Luyindama’ydı. Alanyaspor maçının da öne çıkan isimleri bu ikili oldu.

İlk golde Ahmed Hassan, ikisinin arasından kafa vuruyor. İkinci golün asistini Ömer Toprak yapıyor. Üçüncü golde Ömer ve Luyindama bir birine giriyor, Doumbia boş kaleye atıyor.

E şimdi ben Naldo'yu aramayayım da kimi arayayım?

İşin daha kötü yanı; kulüpte insanları rahatlatan kimse de yok. Herkes sessiz. Taraftarı ve camiayı asıl endişelendiren nokta da bu...