SERİYE BAĞLADIK

Bülent Hoca hafta içi maçına kazanan kadroyu bozmayacak çıktı. Bülent Korkmaz'ın gelmesi ile 2'de 2 yapan sistem ve kadro ilk yarıya da gayet iyi başladı. Fatih ve Umut'la desteklenen güçlü savunma hattımız rakibi tamamen durduruken, hızlı oyuncularımızla gole yaklaştığımız anlar da oldu. Hatta bir golümüz de faul nedeniyle sayılmadı. Juanfran'ın ortaları isabetli olsa maçı ilk yarıdan koparadabilirdik.

İkinci 45'e de hızlı ve iyi başlayan yine turuncu yeşilli ekibimizdi. Kaptan Efecan kart cezası sonrası giderek artan performansını golle süsleyerek pastanın çileğini koydu. Üstüne bir de Davidson'un güzel golü skoru tayin etti. Alanyaspor'da sevindiren gelmelerden birisi de giren oyuncular sonrası oyunun değişmemesiydi. Uzun maratonda hep aynı 11 ile mücadele edemeyiz. 3 maç 9 puan. Lig yeni başladı dedik ya, aşk olsun bizi durdurana.

İstatistik olarakta bir kaç veri paylaşmak istiyorum. Maçta ki en çok pas ve isabet yapan futbolcu Awaziem'di. Geldiğinden beri verdiği katkı inanılmaz. Ayrıca 9 hava topu ile sahanın lideri Diedhou'ydu. Son vuruşları eksik olsa da bu özelliği bence takıma büyük katkı veriyor. 9'ar sahipsiz top kazanan Fatih ve Milunovic maçın kazanılmasında krittik rol oynadılar. Bu istatistikleri aynı isimler her maç yapsa gol yememiz o oranda zorlaşır.