SERİN SULARDA TATİL KEYFİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlüler sahil bölgelerine akın etti. Peki hangi ünlü tatil tatilin tadını nasıl çıkartıyor. Detaylar haberimizde...

SEVGİLİYE POZ

Oynadıkları ‘Masumiyet’ dizisinde tanışıp üç aydır flört eden İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, Bodrum ve Çeşme turunun ardından İstanbul’a dönmüştü. Kısa bir aradan sonra tatil yeniden başladı. Çift yine Çeşme’ye gitti. Mavi bikinisiyle şezlonga uzanan İlayda, sevgilisine özel poz vermeyi ihmal etmedi.

6 AYDA 4 KİLO

Bengü, pandemi yasaklarının kalkmasıyla ilk sahne programını önceki akşam gerçekleştirdi. 6 aylık hamile olan ve bir erkek bebek bekleyen Bengü, 4 kilo aldığını söyledi. Bengü, “Doğuma kadar sahnede olacağım” dedi.

MAGAZİN D BAŞLIYOR

Yazın tüm heyecanı yine ‘Magazin D Yaz’da yaşanacak. Tara de Vries’in sunumuyla ‘Magazin D Yaz’, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 13.00’te canlı yayınla Kanal D’de ekrana gelecek. Programda, özel röportajlar, davetler, Bodrum ve Çeşme’den canlı bağlantılar, konserler ve gündem değiştirecek en yeni magazin haberleri yer alacak.

UZUN YAZ

Merve Oflaz ve sosyetik isim Allen Hakko, Ekim 2020’den bu yana birlikte. Sezonu Bodrum’da açıp, Çeşme’ye geçtiler. Merve Oflaz, önceki gün sevgilisiyle teknede çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Çift, yaz sonuna kadar tatillerine devam edecek. Sadece işleri için İstanbul’a gidip gelecek.

AŞKI ANLATTILAR

‘Mucize Doktor’ dizisinde tanışıp yakın arkadaş olan Sinem Ünsal ve Hazal Türesan, Retouch dergisine röportaj verdi. 2.5 yıldır oyuncu Kıvanç Kılınç ile aşk yaşayan Sinem Ünsal “Biz ilişkimizi mesleklerimiz üzerinden yaşamıyoruz. Aşk birbirini kendinden öne koymadan sevmek, saymaksa biz çok fena aşık olmuşuz” dedi. Hazal Türesan ise “Aşk çok güçlü bir duygu. Sizi çelişkilerle dolu ama büyüleyici bir ormana çekiyor. Ben de ormanın derinliklerine girmeye başladım sanırım” diye konuştu.

HIZINI DÜŞÜRDÜ

Emre Altuğ, yaz sezonunu Çeşme’de geçirenlerden. Şarkıcı önceki gün küçük oğlu Uzay ile ATV sürerken görüntülendi. Muhabirleri fark edince hızını düşürüp poz verdi. Ardından da “Oğullarımla yazın keyfini çıkarıyoruz” dedi.

SEVGİLİYE SOĞUK ŞAKA

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden İlyas Yalçıntaş, Bodrum’da ortaya çıktı. Önceki gün Bardakçı koyundaki Azka Hotel’in plajındaydı. Yanında da sevgilisi vardı. Uzun süre şezlongda sohbet ettikten sonra denize girdiler. Dahası sarışın kız arkadaşı suyu soğuk bulunca yüzmedi. İlyas Yalçıntaş da sevgilisini ıslattı.

YÖNETMEN İSTEDİ FORMA GİRDİ

Ayla Çelik, Best FM’de Yasemin Şefik’e konuk oldu. Yeni çıkan ‘Yalancılar’ şarkısının klibiyle ilgili konuşan Çelik, “Yönetmenim Metin Arolat, klip için zayıflamamı istedi. Yoksa çekmeyecekti. Ben de bunun için sıkı çalışıp kilo verdim” dedi.

ÖPMELERE DOYAMADI

Müjde Uzman, Oğuzhan Uğur ile aşkını geçtiğimiz hafta ilan etmişti. Sürpriz aşkın iki kahramanı tatil için Marmaris Bozburun’u seçti. Birlikte yazın keyfini çıkarıyorlar. Oğuzhan Uğur sevgilisi selfie çekerken, araya girdi ve onu öpücüklere boğdu.

HABER TURU