Serik’te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
Antalya’nın Serik ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Antalya’nın Serik ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Kaza Serik ilçesi, Çandır mahallesi yolunda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Fevzi Ç.’nin kullandığı 07 BBT 717 plakalı otomobil ile
karşı yönden gelen Derya Ü. K. kullandığı 07 ADE 125 plakalı otomobil ile
çarpıştı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma
ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Derya Ü. K. ile 3 yaşındaki kızı
Asel D. K. ile diğer araçta bulunan yolculardan Hilmi Ç. Büşra Ç. ve Elif Ç.
yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralıların
durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza sonrası inceleme başlatıldı.
İHA
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü.
Antalya'nın Kaş ilçesinde fırtına seralarda hasara yol açtı.
Antalya'nın Akseki ilçesinde sokak köpeklerinden korkarak kaçan 25 keçi, köylülerin ve jandarmanın desteğiyle bulundu.
Antalya yeniden kuvvetli yağışın etkisine giriyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada kentte yarın (Salı) kuvvetli yağışın beklendiği bildirilirken vatandaşlara da kritik uyarılarda bulunuldu.
Antalya’da babası ile tartışan genç oturdukları evi benzin dökerek yakmak istedi. İtfaiye yardımı ile eve giren polis ekipleri genci gözaltına alırken, fenalaşan baba ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’da bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını kaldıramayınca sürükleyerek götürdü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz