SERİK’TE ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Serik İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve beraberindeki heyet, ilçedeki okulları ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerin ardından, Çandır Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunan hayırsever Mustafa Akın’a plaket verildi

Serik İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, ilçedeki okulları ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, “Bugün Sayın Kaymakamımızla birlikte Çandır Çok Programlı Anadolu Lisemizi, Çandır Şehit Öğretmen Mustafa saadettin Küçük İlkokulumuzu, ve Alacami Kadir Demir/İlk Orta Okulumuzu ziyaret ettik. Okullarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Çandır Çok Programlı Anadolu Lisemize katkı sağlayan hayırseverimiz Mustafa Akın Beye plaketini taktim ettik. Hayırseverimiz Mustafa Akın’a ve özverili çalışmaları için mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM”

Eğitime verdiği katkılardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Antalya Büyükşehir ve Serik Belediye Meclis Üyesi hayırsever Mustafa Akın ise sosyal medya hesabında şu sözleri paylaştı: “Sözleriyle başta Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere sayın kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu'na, Serik İlçe Milli Eğitim müdürümüz İkram Ekiz'e, müdürlerimize, sevgili öğretmenlerimize ve vesile olan herkese sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Allah bizlere elimizden geldiği kadarı ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize hayırlı işler yapmayı nasip eder inşallah.”

TALİP GÖKHAN YÜMSEL