Serik’in çok konuşulan bağımsız başkan adayı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için adaylar belli olmaya başladı. Siyasiler bağlı oldukları partilerden aday gösterilirken bir de bağımsız adaylar yarışa dahil oluyor. Serik ilçesinde de belediye başkanı olmak isteyen bağımsız aday Osman Bülüç, adından sıkça söz ettiriyor. Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Bülüç, mitingine bisikletiyle gitti.

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim için siyasiler çalışmalarına ağırlık verdi. Gönül verdikleri şehri yönetmek isteyen adaylar farklı tarzları ve kişilikleri ile dikkat çekiyor. Antalya’nın Serik ilçesinde öyle bir aday var ki tüm gözler ona çevrildi. İlçeye belediye başkanı olmak isteyen Osman Bülüç, bağımsız olarak adaylığını ilan etti.


İlk olarak mahalle mitingi ile seçim çalışmalarına başlayan Bülüç’ün azımsanmayacak seviyede de seveni ve destekleyeni var.  Ziyaretlerine ve temaslarına hızlı başlayan Bülüç, düzenlediği mitinge bisikletiyle gitti. Bisikletle alana giderken önce şehir turu atan Osman Bülüç’ü onlarca araç ta konvoy oluşturarak takip etti.