Serik Belediyespor, gelen haberle şok yaşadı

TFF 2. Lig’de kümede kalmayı son haftalarda garantileyen ve ödemeler konusunda büyük sorun yaşayan Serik Belediyespor, futbolcularından gelen haberle şok yaşadı.

Sezonun son haftasında oynanan Esenler Erokspor maçı öncesinde ödemelerin yapılmaması gerekçesiyle maça çıkmayacaklarını duyuran, ancak sonrasında kararlarından vazgeçmelerine rağmen bu kez yönetim tarafından sahaya sürülmeyen futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yolunu tuttu. Yaşanan olaylar nedeniyle Teknik Direktör Cem Kavçak’ın da istifa ettiği Yeşil-Beyazlılarda tam 17 futbolcu, Yeşil-Beyazlı kulübü Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olan Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na şikayet etti.

BAŞKAN TOPA TUTMUŞTU

Serik Belediyespor yönetiminin Esenler Erokspor mücadelesine U18 takımıyla çıkılması kararı vermesinin ardından futbolculara yönelik sert ifadelerde bulunan Başkan İbrahim Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Biz sahaya ve maça çıkmayacağız açıklaması yapan, kampa katılmayan futbolcu kafilesi; maça 2 saat kala biz maça çıkacağız diye stada geliyorlar. Bu zamana kadar zorlu imkanlar ile kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Futbolcular aranıp teşvik primleri gibi şeyler söylenip, sahaya çıkmaları istendiği gibi duyumlar aldık. Futbolcuların muhatap bulamadık açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır” sözlerine yer vermişti.