SERİK BELEDİYESPOR EVİNE DÖNÜYOR

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor, sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle yaklaşık 1 aydır kapalı olan İsmail Oğan stadında maçlarını oynamaya başlayacak.

Serik Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, ligin 12’nci haftasında 10 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’da karşılaşacağı Niğde Anadolu FK maçını evinde İsmail Oğan Stadında oynayacak. Bu maç Serik belediyesi ile birlikte TFF tarafından alınan karara istinaden oynayacağı maçı tam kapasite seyirci karşısında oynayacak.

Maçın hazırlıklarını Kadriye’de bulunan kendi tesislerinde bugün yapılan ter idmanı ile birlikte kampa giren Serik Belediyespor’da Hekimoğlu Trabzonspor maçında kırmızı kart görerek 1 maç ceza alan kaleci İsmail’in cezası biterken bu maçın kadrosunda yer alırken, takım kaptanı kaleci İbrahim ile stoper oyuncusu Ahmet, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamadı.

Kulüp Başkanı Halil Deligöz, “TFF’nin aldığı karar doğrultusunda İsmail Oğan stadyumunda yüzde 100 seyirci kapasitesi ile oynayacağımız Niğde maçında tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ