Serik Belediyespor’dan ilginç transfer açıklaması

Kocaelispor’dan Cem Ekinci’nin transferini açıklayan Serik Belediyespor, oyuncunun kafasını bir diğer yeni transferi Anıl Batın Aydın’ın vücuda shopladı.

Antalya’nın yükselen takımlarından olan 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor, yeni sezona hazırlıklarına tam gaz devam ederken transferleri de peş peşe açıklıyor. Yeni sezon öncesi birçok isimle takımını güçlendiren Serik Belediyespor’da ilginç bir durum yaşandı. Serik Belediyespor, 19 Temmuz’da transferini açıkladığı en son Kocaelispor forması giyen Cem Ekinci’nin kafasını 13 Temmuz’da transferini açıkladığı en son Karaman FK forması giyen Anıl Batın Aydın’ın vücuda photoshopladı. 


‘Copy-paste’ transfer yorumlarının yapıldığı enteresan transfer olayı sosyal medyada da gündeme geldi. Öte yandan Serik Belediyespor’un bu sosyal medya hilesinin bir benzerine ise geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş da başvurmuştu. Beşiktaş, Milli Takım paylaşımında Arda Güler'in kafası yerine Semih Kılıçsoy'u shop ile ekleyip paylaşmıştı.

Serik Belediyespor 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Anıl Batın Aydın’la 3 yıllık, 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu Cem Ekinci’yle ise 2 yıllık sözleşme imzaladı.