SERİK BELEDİYESPOR'DA SULAR ISINDI

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla play-off şansını mucizelere bırakan 2. Lig ekibi Serik Belediyespor'da Karacabey Belediyespor maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşandı. Ligin son 4 haftasına girilirken Yeşil-Beyazlılarda 2 oyuncu süresiz kadro dışı bırakılırken, 9 futbolcuya da sezon sonuna kadar izin verildi.

Buna göre Kaleci Ahmet Özden ve Bahadır Çiloğlu’na süresiz kadro dışı cezası, Batuhan Arslan, Canberk Aydın, Cenk Kaplan, Ercan Şirin, Erkan Şahin, Mustafa Çınar, Sinan Özkan, Tufan Kelleci, Yusuf Çelik’e sezon sonuna kadar izin verildiği belirtildi.

GENÇ AĞIRLIKLI KADRO

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Halil Deligöz, "Antrenmanda kaleci Ahmet ile Bahadır'ın arasında tartışma çıkmıştı. Disiplinsiz davranışlarından dolayı her iki oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktık. Disiplin yönetmeliğine göre Kaleci Ahmet’e 15 bin lira Bahadır’a ise 21 bin lira para cezası verdik. Diğer taraftan ligde 4 maçın kalması, ligden düşme ihtimalimizin kalmamasından dolayı da 9 oyuncumuza sezon sonuna kadar hakları saklı kalmak kaydıyla izin verdik. Kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyoruz. Teknik heyetle yapılan görüşmenin ardından da kalan maçlarda genç oyuncu ağırlıklı sahaya çıkacağımızı belirledik. Böylelikle genç oyuncularımızı sahada görerek kendilerine 90 dakika oynama şansı verdik" dedi.