SERİK BELEDİYESPOR’DA MORAL YEMEĞİ

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bayburt İl Özel İdare spor maçı öncesi protokol, yönetim, teknik ekip ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi.

Serik Belediyespor Kulübü’nün Kadriye mahallesinde bulunan tesislerinde düzenlenen organizasyona Serik Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, Serik İlçe Emniyet Müdürü Suat Esin, Serik ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, Belediye Başkan Yardımcısı Çağatay Yalçın, Serik Orman İşletme Müdürü Özgür Cılız, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, kulüp başkanı Halil Deligöz, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Protokol üyeleri yemek sırasında futbolcular ile Bayburt maçı hakkında istişarede bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Halil Deligöz, “Serik Belediyespor kulübü olarak bizim önceliğimiz koşan, mücadele eden, seyir zevki verecek olan bir takım oluşturmaktı. Bunun içinde elimizden gelen gayret ve çabayı fazlasıyla gösterdik ve amacımıza da ulaştığımıza inanıyoruz. Daha önce de söylediğim gibi öncelikle şunun bilinmesini isterim. Kulübümüz 2. ligde mücadele eden, marka değeri olan güçlü bir takımdır. Bizim; oyuncularımıza ve teknik ekibe güvenimiz sonsuzdur. Başarılı bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Bayburt maçı öncesi çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yaptık. Yarında takımımızı yolcu edeceğiz. Bugün burada toplanmamızdaki amaçta takımımızın her zaman yanında olduğumuzu göstermek ve destek olmak, moral ve motivasyon vermek.“ dedi.

HABER MERKEZİ