SERİK BELEDİYESPOR’A BAKLAVA DOPİNGİ!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur galibiyetinin ardından hafta sonu oynayacağı Hekimoğlu Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Bülent Akan idaresinde idman yapan futbolcuları antrenman sırasında Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ziyaret etti. Başkana ziyareti sırasında Kulüp Başkanı Halil Deligöz, yöneticiler ve Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldırım ile Çağatay Yalçın da eşlik etti. Antrenmanı izleyen Başkan Aputkan idman sonrası teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek kupada tur atlama galibiyetini kutladı.

Aputkan, “Her zaman sizlere güveniyorum. Bu yıl yeniden bir yapılanmaya gittik. Takımın oynadığı oyundan memnunum. Dürüst ve karakterli futbolculardan oluşan bir kadromuz var. Sizler centilmence bu ligde mücadele etmeye devam edin. Başarı kendiliğinden gelecektir. Biz Serik olarak her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi. Takım Kaptanları ile bir süre sohbet eden Aputkan, Pazarspor maçında 5 gol atan ve tarihe geçen Fuat Bavuk’u tebrik etti.

“TAKIMIMIZA OLAN GÜVENİMİZ SONSUZDUR”

Kulüp Başkanı Halil Deligöz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizlere her konuda destek veren ve yanımızda olan belediye başkanımızın takımımızı ziyaret etmesi moral ve motivasyon açısından son derece önemliydi. Kendilerine kulüp olarak teşekkür ediyoruz.  Serik Belediyespor yönetimi olarak takımımıza olan güvenimiz sonsuzdur. Takımımızın oynadığı oyun geleceğe umut ile bakmamızı sağlıyor. Seyir zevki veren aynı futbol ve mücadeleye de devam edeceğiz. Hekimoğlu maçı ile birlikte yaşadığımız bütün şansızlıkları kıracağımıza inanıyoruz. Takımımızın maçta galibiyetle ayrılacağına inancım tamdır. Pazar günü Akdeniz Üniversitesi stadında saat 13.00’de oynayacağımız lig maçı olan Hekimoğlu Trabzonspor maçına bize gönül veren ve bizleri yalnız bırakmayan tüm Serik Belediyespor taraftarlarını maça davet ediyor, desteklerini bekliyoruz. Maç için aynı gün saat 10.30’da Çınaraltı Meydanı Zabıta Binası önünden servislerimiz kalkacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ