SERİ 8 MAÇA ÇIKTI

Geçen hafta Beşiktaş karşısında takımına 1 puanı getiren Gökdeniz Bayrakdar yine sahneye çıktı. Antalyaspor, genç futbolcunun kaydettiği golle Denizlispor deplasmanından 1-1'lik eşitlikle dönerek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Süper Lig'in 24. haftasında Denizlispor'a konuk olan Antalyaspor, yenilmezlik serisini kaybetmedi. Mücadeleyi uzun süre geride götüren Kırmızı-Beyazlılar, mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. 14. dakikada Rodallega'nın golüyle geriye düşen Akrep, yükselen değeri Gökdeniz Bayrakdar'ın 73. dakikada kaydettiği golle 1 puanı hanesine yazdırdı.

GÖKDENİZ 5'LEDİ

Antalyaspor'un en formda isimleri arasında yerini alan Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'deki bu sezon gol sayısını 5'e yükseltti. Takımının en skorer ismi olan 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda da kaydettiği gollerle bu sezon toplamda 7. kez fileleri havalandırmış oldu.

KAYBETMİYOR

2021 yılında henüz yenilgiyle tanışmayan Antalyaspor, serisini de 8 maça çıkardı. 8 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 5 beraberlik çıkaran Kırmızı-Beyazlılar, 14 puanı hanesine yazdırırken, kalesinde sadece 4 gol gördü.

KORAY GEÇGEL