Sergen Yalçın’dan Nuri Şahin’e eleştiri

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da görev yapan ve sezonun takımdan ayrılan Sergen Yalçın'ın halefi Nuri Şahin için söyledikleri gündem oldu. Yalçın, Şahin'in hiçbir başarısının olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’dan ayrılarak Borussia Dortmund’da Teknik Direktör Edin Terzic’in yardımcısı olan Nuri Şahin’in yerine Kırmızı-Beyazlılarda teknik adamlık koltuğuna oturan Sergen Yalçın’dan şaşırtıcı bir açıklama geldi. Sergen Yalçın, yorumculuk yaptığı bir dijital platformda Edin Terzic’in görevi bırakmasının ardından Borussia Dortmund’da teknik patron olan ve Şampiyonlar Ligi’nde de takımı zirveye taşıyan Nuri Şahin’in başarısız olduğunu savundu.

“BAŞARISI YOK”

Nuri Şahin’in Antalyaspor’da başarısız olduğunu söyleyen ve Borussia Dortmund’da görev almayı hak etmediğini ima eden Sergen Yalçın, “Dortmund’a hoca olmak bu kadar kolay mı? Soru bu. Antalya’da 2 sene çalış, hiçbir şey yapma. Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor? Bu basit bir şey mi? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?” sözlerine yer verdi.


AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKTİ

Sergen Yalçın’ın Nuri Şahin hakkında sarf ettiği sözlerin ardından Antalyaspor taraftarının da hedefine yerleşti. Görev yaptığı dönemde de taraftarın hedefi olan 51 yaşındaki teknik adam, özellikle sosyal medyadan büyük eleştiri aldı.

6 AY ÇALIŞTI

Nuri Şahin’i eleştiren Sergen Yalçın’ın son dönemdeki teknik adamlık performansı da dikkat çekiyor. 2021 Aralık ayında Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından sadece geçtiğimiz sezonun 6 ayında Antalyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın, yaklaşık 2.5 sene ise bir takımda görev almadı. Antalyaspor performansı sebebiyle taraftarın da eleştirilerini alan Sergen Yalçın, Süper Lig’de 21 maça çıkarken, 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgi gördü.