ŞEN OLA AKREP

Her zaman söylediğimiz Kazanma alışkanlığı kazanmak önemlidir ama artık öyle bir hale geldik ki sadece kazanma değil iyi oyun ve kaliteli futbol alışkanlığını da kazanmış durumdayız.

***

Derbiler her zaman özeldir. Futbolun tutkusunu en derinden hissettiğimiz maçlardır. Keşke tribünde deplasman taraftarı da olsa futbolun şenliğini sonuna kadar hissedebilseydik. Sadece son haftaların değil ligin ikinci yarısının flaş takımı AKDENİZ DERBİSİNİN kazananı ANTALYASPOR’umuz oldu.

***

Her hafta olduğu gibi Fernando, Luiz Adriano ve son haftaların yıldız golcüsü Haji Wright’ın başrolleri paylaştığı haftada sahanın ön plana çıkan oyuncunun Gökdeniz olması ise hepimiz için apayrı bir keyif oldu.

***

Gökdeniz bize öyle performanslar gösterdi ki sezon basından itibaren gösterdiği performans hepimiz için hayal kırıklığı olmuştu. Bu hafta eski halinden esintiler görmek ilerisi için çok önemliydi. Kulüpte saha içinde ki başarının yanında son dönemde yapılan bazı çalışmaları da görmezden gelmemek gerekiyor.

***

Basın sözcümüz Adnan Başkan ve Medya sorumlumuz Murat Özgen’in ulusala basına yaptığı çıkarma sonrasında ulusalda kanallarda program ya da sosyal medya yayını yapanların artık programlarında ve kendi sosyal medya profillerinde Antalyaspor paylaşımları yapmaları bu çalışmanın sonucunun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

***

Sezon arasında konuşmaya gerek yok Antalya küme düşer diyen bazı programcıların şu anda Antalyaspor Avrupa’yı hak eden bir takım konuşmalarına dönmesi bu çalışmanın gücünü gösteriyor.

***

Futbol artık çok büyük bir sektör. İstediğin kadar iyi oyna ve başarılı ol, kendini ne kadar iyi anlattığın ve ne kadar iyi tanıttığın kadar başarının hakkını alabiliyorsun. Hatta ülkemizde futbolda başarısı kısıtlı kişi ya da takımların bile iyi reklam sonucunda nasıl başarılı gösterildiklerinin birçok örneğini görüyoruz.

***

Ligin son haftalarına gelirken, şimdiden Fernando, Doğukan gibi birçok oyuncumuza gelen ya da nabız yoklanan teklifler sonrasında yaşı ilerlemiş oyuncularımızın da olması nedeniyle gelecek sezon takviyeleri için şimdiden çalışmaya başlamak gerekiyor.

***

Yükselen oyuncu maliyetleri ve değişen yabancı kısıtlamaları sonrasında oyuncu bulmak ve transfer edebilmek çok daha zor olacak.

***

Nuri Şahin’den bu kadar memnunken ve takımın geleceği için projeyi son derece başarılı yürütürken işleri son dakikaya bırakmayıp erkenden takımı takviyelerle güçlendirip teslim etmek gerekiyor.

***

Şimdi sırada 24 Nisan Pazar saat 20:30’da tribünlerin bu sezon en dolu olmasını beklediğimiz maçta bayram gibi bir akşam daha geçirmemiz dileğiyle…

SON SÖZ

Her geçen hafta daha fazla alışıyoruz bu haline, Hiçbir alışkanlık bundan daha güzel olamaz…

Sen böyle güneş gibi parladıkça, Durmadan başım dönüyor bu hazdan…