SEN AÇIKLAMAZSAN BİZ AÇIKLAYACAĞIZ

CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nde, İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan raporda yolsuzluk ve usulsüzlüklerin ayyuka çıkmasıyla yönetim sessizliğini korurken, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

HANGİ VİCDANA SIĞAR?

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş şu ifadelere yer verdi:

“CHP’li Muratpaşa Belediyesi’ne yönelik İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan raporda birçok yolsuzluk ve usulsüzlüklerin gün yüzüne çıktığı görülmektedir. Tüm bunlara rağmen başta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP’li yöneticilerin sessiz kalmaları dikkat çekmektedir. Hizmet üretemeyen Muratpaşa Belediyesi’nin, yıllardır işe bir gün dahi uğramayan bankamatikçilere maaş ödemesi hangi vicdana sığmaktadır?”

ÇIKIN AÇIKLAYIN

“İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı ön inceleme raporunun kamuoyunda ortaya çıkan Muratpaşa Belediyesi’nde tespit edilen ve soruşturma izni verilmesine karar verilen bankamatik memurlarının sayısını merak etmekteyiz. CHP’li yetkililere başta Muratpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bankamatik memurlarının sayılarını açıklama çağrısında bulunuyoruz. Eğer siz açıklamazsanız Antalyalı hemşerilerimize bu sayıları biz açıklayacağız.”

HABER MERKEZİ