ŞEHİT OLMUŞLAR AMA KİMİN İÇİN?

Türkiye şehitlerine ağlıyor. Belki ne ilk, ne de son şehidimiz olacak. Ancak 2023’ün son haftasında 12, 2024’ün ikinci haftası yani cuma gecesi yüreklerimizi yakan 9 şehit daha.

Onlar vatan için, onlar Türkiye’nin bölünmemesi için, onlar bizlerin sıcacık yataklarında rahat uyuması için, onlar çocuklarımızın geleceğe güvenle bakması için canlarını feda etti!

Feda ettiler de acaba kimin için? Bizim için mi, yoksa onları Peygamber Efendimize komşu olmaları için toprağa verdiğimiz gün VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN, yetmedi ŞAMPANYA ve ŞARAP kadehi tokuştursunlar diye mi canlarını feda ettiler?


İşte bu soruların cevabını hep birlikte arayacağız.

Yazacaklarım belki birilerinin biraz KANINA DOKUNACAK amma olsun varsın. En azından aziz ŞEHİTLERİMİZİN hatırasına ihanet, saygısızlık ve fütursuzluk ettiklerini anlarlar.

Biliyorum. Dünya değişirken Antalya da bu değişime ayak uyduruyor. Dolayısıyla şehir gerçek kimliğinden uzaklaştırılıyor. ANSİAD ise tipik bir emperyalist anlayışla yönetiliyor.


Ne şehir kimliği ne de YÖRÜK ruhu bırakılmadı. Hepsi yerle yeksan edildi, değiştirildi. Artık komşusunda cenaze varken, aynı acıyı kendi evinde yaşayan, çevresine saygılı davranan insanlar yok.

Hal böyle olunca şimdi bambaşka bir Antalya var. Şehit evlerindeki acıyı bırak hissetmeyi, umursamayıp eğlenen, müzik, ŞARAP kadehleri tokuşturanlar var. ŞEHİT CENAZESİ falan hikaye onlar için!


Oysaki Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü PKK’ya karşı düzenlenen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde aslan gibi vatan evlatlarını şehit verdik. Türkiye’nin içi yandı, duyarlı Antalyalıların yüreği yandı lakin bir tek Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) yönetiminin içi yanmamış. 9 şehit haberi onları hiç etkilememiş! Düşünebiliyor musunuz?

Şehitlerimiz bir kısmı toprağa verilirken bir kısmı daha kefene bile konulmamışken siz kalkıp


ANSİAD 34. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Ödül Töreni yapacaksınız. Hem de sazlı, sözlü ve ŞARAP KADEHLERİ TOKUŞTURULARAK! Allah size akıl izan versin!

Yahu, vatan, millet, ezan, bayrak, devlet, Türkiye Cumhuriyeti için canını feda eden bu askerler bebek katili teröristler tarafından şehit edilirken eğlenmek neyin nesi!


Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere koskoca siyasi partilerin liderleri bütün programlarını iptal ederken sizin hiç aklınıza gelmedi mi? İçinizde bunu düşecek bir insan evladı yok muydu? 

Yok, falan diyemezsiniz. Haberimiz yok diyemezsiniz! Aynı gün ANSİAD’ın sosyal medya hesabından “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” diye mesaj paylaşan siz değil misiniz?


E o zaman? Hadi size önceden planlanmış töreni iptal edin diyen yok. Amma en azından Antalya Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Ümit Burak Tekinay’ın konserini iptal edip, ödül verdiğiniz tiyatrocu Selim Bayraktar’a ARYA yaptırmazdınız. Sade bir törenle bu işi kapatırdınız.

Ama yok yok. Sizin derdiniz ne vatan, ne millet, ne de bu şehir. Varsa yoksa lüzumsuz işlerle uğraşmak. Siz öyle bir hale gelmişsiniz ki milli yas ilan edilse bile çalgı çengiye devam edersiniz.

Lafı çok uzatmaya gerek yok. Şehitlerimizin kemiklerini sözde Antalya’daki iş insanlarını temsil ettiğini sanan, ancak o misyondan her geçen gün uzaklaşan bir ANSİAD yönetimi var.

Umarım yaptıklarının farkına varırlar ve çıkıp önce şehit ailelerinden sonra da bu ŞEHİTLERİN acısını yüreklerinden hisseden Antalyalılardan ÖZÜR DİLERLER!

Yoksa! Gün gelir ŞEHİTLERİN KANINDA BOĞULURLAR!

DİP NOT: Görüntü ve fotoğraflar törene katılan davetlilerin sosyal medya hesaplarından alınmıştır!

---------------------

ELMALILILARI KANDIRMIŞ!

Ben sürekli Elmalı’nın NOTER ONAYLI AŞK SKANDALI KAHRAMANI Belediye Başkanı Halil Öztürk hakkında yazıp çizdim. Hep o güler yüzünün ardından sinsilik olduğunu sezinlediğimi anlattım.

İnanın dediğimde yine haklı çıktım. Seçime kısa süre kala yine bir sinsilik peşinde olduğunu IŞILTILI HAYATI seçtiğini buradan aktardım ‘Kasabanın Şerifi, Yarım Tiz’ lakabı takılan Halil efendi için.

Elmalı’nın çapkın Başkanı Öztürk, son meclis toplantısına başkanlık yaparken İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamadı.


Sanki İYİ Partiliymiş gibi yoluna devam etti. Bir nebze o güler yüzü ile sinsiliğini GİZLEDİ.

Nitekim 9 Ocak 2024 günü CHP’nin PM kararı ile Halil Öztürk, Elmalı’dan aday gösterildi. Bu açıklamada adı geçen tüm adaylar birkaç gün içinde görkemli törenlerle adaylıklarını kamuoyu ile paylaşırken Halil Efendi sessiz kalıp yine GİZLEMEYİ tercih etti, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamadı.


Çünkü nereye gitse CHP adını ağzına almıyor. Acaba, “CHP’li olmaktan ve İYİ Parti’ye KAZIK ATIP Elmalılılardan utandığı için mi böyle yapıyor” diyesim geliyor ama sanmam. Eğer onda böyle bir düşünce olsa böyle davranmazdı değil mi?


Ama o her şey bir yana asfalt makinesinin üzerine binip Elmalı sokaklarını AĞLATIYOR ya helal olsun!