ŞEHİT BABASINDAN BİLDİRİYE SERT TEPKİ!

Geçtiğimiz gece 104 emekli amiral tarafından yapılan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili bildiri hakkında açıklama yapan 15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri Derneği Genel Başkanı Zeki Kılınç, “Türkiye Cumhuriyeti‘nin meşru hükümetine ve demokrasiye karşı yapılan bu saldırı asla kabul edilemez” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) emekli 104 amiralin yayımladığı bildiri hakkında sert bir açıklama yapan 15 Temmuz Vatan Şehitleri Gazileri Derneği Genel Başkanı Zeki Kılınç, tepkisini dile getirdi.

Aynı zamanda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın da babası olan Zeki Kılınç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir gün bile içerde ve dışarıda ki Türkiye düşmanlarına karşı tek söz söylemeyen sizler. Şimdi de oturun oturduğunuz yerde, gölge etmeden lakin edebinizle bizi izlemeye devam edin.

Sizlerin vesayet altında yıllarca inim inim inlettiğiniz eski Türkiye yok artık.

Darbelerle zulüm ettiğiniz halk artık yok, dirilip şahlanan uyanan ve uyutamayacağınız ve artık aldatamayacağınız bir halk var karşınızda.”

Bu millet yeri geldiğinde tankların paletleri altına yatan ya da elindeki ay yıldızlı bayrak ile o Tankın karşısında heykel gibi duran bir halk, hiç mi gözünüz görmedi. Yoksa halen kör müsünüz? 

Yapılan ve yırtıp çöpe attığımız bu bildiriyi şiddetle kınıyoruz.

103 iradeleri satılmış bir başkalarının oyuncağı olmuşları hadlerini bilmeye davet ediyoruz.

27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat,

27 Nisan zihni bozukları 15 Temmuz’da 251 Şehit 2703 Gazilerimizle kendisini 1 Dolara satanları zindanlara tıkarak kapattık. Bu böyle biline.

15 Temmuz'da şehitlik bana nasip olmadı diyen bir milleti kim yenebilir ki.

Dirayetli duruşumuz ile ölümüne Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ