4 ŞEHİRDE İNTERNET KESİNTİSİ YAŞANACAK! ANTALYA DA BU İLLER ARASINDA

Son dakika haberine göre, Türk Telekom kullanıcılarına internet kesintisi olacağını duyurdu. Kurumun yaptığı açıklamaya göre, Antalya, Isparta, Yozgat ve Kayseri'de olacak kesintilerde detayları paylaştı. Peki, hangi tarih ve saatler internet hizmetlerinde kesitiler yaşanacak? İnternet kesintisi ne kadar sürecek? İşte detaylar…

Son dakika gelen bilgiye göre; Türk Telekom kullanıcılarına internet kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kurumun yaptığı açıklamaya göre, Antalya, Isparta, Yozgat ve Kayseri'de belli tarih ve saatlerde internet hizmeti kesintileri yaşanacak

Türk Telekom internet kullanıcılarına yaptığı duyuruda, 4 şehir ve 15 ilçede internet servis hizmetini geçici sürelerle sağlayamayacağını bildirdi.

Kurumun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "İnternet Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir" bilgisi paylaşıldı.

Türk Telekom'un verdiği bilgiye göre:

Kayseri, Yozgat, Antalya ve Isparta illerinde yapılacak planlı altyapı çalışmaları sebebiyle kısa süreli hizmet kesintileri yaşanacaktır.

Kesintilerin illere göre programı ise şöyle:

Kayseri ve Yozgat: 02.11.2020 ile 13.11.2020 tarihleri arasında  saat: 02.00- 06.00 saatleri arasında

Antalya ve Isparta: 13.11.2020 tarihinde, saat: 02.00-06.00 saatleri arasında.

HABER MERKEZİ