ŞEHİR SENİN, TAKIM SENİN

Antalyaspor, 55 yıllık tarihinde ikinci kez Türkiye Kupası finalinde mücadele edecek. Bu durum kırmızı-beyaza gönül verenlere sevinç yaşattı. Finale sadece takım olarak değil şehir olarak hazırlanmak için Antalyaspor yönetimi dev bir kampanyanın startını Çarşamba günü veriyor.

5 bin büyük bayrak hedefiyle yola çıkılacak olan bayrak kampanyası ile şehir merkezi ve ilçelerin dört bir yanının bayraklarla süslenmesini sağlanacak.

*

Korona ile taraftarların statlardan uzak kaldığı şu günler de bayrak kampanyası kentte tekrar bir heyecan oluşturacak.

Bu desteğin sadece Antalyaspor ile kalmaması gerekiyor.

Antalyaspor gibi Süper Lig’de mücadele eden şehrimizin diğer takımı da Alanyaspor…

Ligde göğsümüzü kabartan Alanyaspor için de bayrak kampanyası başlatılmalı.

Turizmin can damarı ilçemiz Alanya’nın da esnafıyla ve halkıyla bu kampanya gerçekleştirileceği takdirde elinden geleni yapacağı aşikar.

*

Alanyaspor için de örnek teşkil edecek bu kampanya Antalyaspor tarafından hazırlandı.

Antalyaspor için kente ve takımına gönül verenlerin elini taşın altına koyduğunu görüyoruz ama daha çok destek olmalılar ve sahip çıkmalılar.

Şehrinin takımı her şeyi hak ediyor.

Özellikle kötü bir başlangıç sonrası taraftarını yanıltmayarak toparlanmayı bilen kırmızı – beyazlı takımımız her türlü desteği sonuna kadar hak ediyor.

Zor zamanlarında taraftarıyla birlik olmayı başaran Antalyaspor, bu güzel kampanyada da taraftarıyla birlik olarak en güzel işi ortaya çıkaracaktır.

Tüm Türkiye’de parmakla gösterileceğini ümit ettiğimiz bayrak kampanyası bir futbol şehrine yakışacaktır.

DESTEĞE HAZIRIZ

Lider Medya olarak Başkan Mustafa Yılmaz’ı ziyaretimizde bu konuları konuşmuştuk. Bizlerde medyamızla her türlü iş birliğine ve desteğe hazırız.  Lider Medya ailesi olarak bizlerde diyoruz ki; “Şehir Senin, Takım Senin”…