13 ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN

Pazartesi sabahı kara haberle uyandık… 13 canımız gitti… 13 ocağa değil, milyonların ocağına kor ateşler düştü. Ülkem cenaze evine döndü.

Ülkemdeki muhalefet partileri ise; milyonların ocağına düşen korun üzüntüsünü yaşamak yerine, siyaset yapılmayacak yerlerden birisi olan cenaze evinde işi hemen siyasete döktüler… Hükümeti suçladılar.

Zaten ülkemin başına ne zaman bir felaket gelse hep aynısını yaptılar. Dünyanın neresinde olursa olsun terör saldırılarında teröristlere tepki gösterilir. Bizim muhalefet ise hükümete tepki gösteriyor.

Ha! Bazı okurlarım; Bu yazdıklarınla sen de siyaset yapıyorsun diyebilir. Saygı duyarım. Amma ve lakin, ben siyasetçi değilim. Bu yazdıklarım da kişisel analizimdir.

Analizime katılan katılır. Katılmayan da kendisi bilir.

Muhalefete göre; ERDOĞAN açılım sürecini yapmasaymış, bu acıyı yaşamazmışız. İyi de be insafsızlar! Açılım sürecini HDP hariç, hepiniz/hepimiz desteklemedik mi? Akan kanlar dursun artık, bu topraklar hepimize yeter. Yeter ki; birlik beraberlik içinde yaşayalım demedik mi? Açılım sürecinin amacı da bu değil miydi?

Açılım sürecini Erdoğan sizin gibi oy toplamak için yapmadı. Ülkeme huzur getirmek için yaptı. Baktı ki; İyi niyetten anlamıyorlar On binden fazla teröristi kazdıkları hendeklere gömdü. Sizin gibi oy toplamak için PKK’nın siyasi kanadı olan HDP ile ittifak yapmadı.

Kaldı ki; Açılım sürecinden önce PKK askerimizi, polisimizi rehin alıp şehit etmiyor muydu? Size bir örnek vereyim; İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in 8 aylık içişleri bakanlığı döneminde sekiz yüze yakın şehit verdik.

Örneği bir de rakamla yazayım. İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in 8 aylık İçişler Bakanlığı döneminde 800’e yakın şehit verdik… İyi okuyun sevgili İYİ partili kardeşlerim. Sizin liderinizin İçişleri Bakanı olduğu dönemde her ay yüz vatan evladımızı kara toprağa verdik.

13 evladımızı PKK’nın Suriye uzantısı YPG katletti. Yani; PKK kaçırdı, YPG katletti. YPG yi yok etmek için Suriye ye girdiğimizde, Kılıçdaroğlu’nun;  ‘’Ne işimiz var Suriye’de’’  ‘’ YPG Terör örgütü değildir, halkını savunan insanlardır’’ diyerek savunduğu YPG katletti.

Yukarıda her ne kadar PKK’nın siyasi kanadı HDP yazsam da aslında ‘’HDP’nin silahlı kanadı PKK’dır’’  PKK’yı bitirmek üzereyiz. Türkiye’deki silahlı PKK’lı sayısı üç yüze kadar düştü. Şimdi sıra HDP’yi bitirme vaktidir.

NOT: Arkadaşlar millet olarak pek okumayı sevmiyoruz. O yüzden buradan uzun uzun yazmayacağım. Sizden bir ricam var; Kılıçdaroğlu’nun Salı günkü grup konuşmasını ve ardından da yine Salı günkü Milli Savunma Ve İçişleri Bakanlarımızın meclis bilgilendirme konuşmalarını lütfen internetten izler misiniz?

İzleyen arkadaşlarım Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını ve şehit olan 13 canımızı kurtarmak için devletimizin verdiği mücadeleyi görecek.