ŞEHİDİMİZ VAR
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada 9 Ocak'ta rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan bir askerin bugün şehit olduğu duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada 9 Ocak'ta rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan bir askerin bugün şehit olduğu duyuruldu.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Deniz Kuvvetleri Komutanlığı emrinde görevli silah arkadaşımız Dz.Kur.Yb. Şükrü Cömert, 9 Ocak 2021 tarihinde, görev esnasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 14 Ocak 2021 tarihinde şehit olmuştur.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."
HABER MERKEZİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaleiçi Hıdırlık Sokak üzerine yapılan parktaki ağaçtan keçi heykeller yerle bir edildi. ‘Denizden Gelen Ağaçların Dansı’ adı verilen sergideki heykelleri arasında yer alan ağaç keçiler bakımsızlıktan tahrip oldu ve yerlerde sürünmeye başladı.
Antalya'da eşinin fotoğrafını sosyal medyada gördüğü gerekçesiyle çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'yı yumruklayarak öldüren sanık, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa, maktulün ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle ayrıca 36 bin TL adli para cezası verildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 2. katın penceresinden atılan 36 günlük bebek hayatını kaybederken, bugün adliyeye sevk edilen anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde çıkan yangında, iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Manavgat ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda 58 bin adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.
Antalya'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 ton kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki genç, motosikletinin bariyerlere çarparak parçalanması sonucu hayatını kaybetti.
Antalya’da 100 bini aşkın üyesi olan bir iş ve eleman arama grubunda bir şahıs böbreğini satmak için ilan verdi. Şaşkınlık yaratan ilana gelen esprili cevaplar kırıp geçirirken, duyarlı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz