SEÇİM YAKLAŞTI HARARET ARTTI

Türkiye’nin 100 yılında ülkemizin kaderini belirleyecek seçime sayılı günler kaldı. Her geçen gün SİYASET ARENASINDA hem TANSİYON yükseliyor hem de HARARET artıyor.

Hal böyle olunca SAĞDAN-SOLDAN açıklamalar, SATAŞMALAR, eleştirilerin artıyor. Artsa iyi DOZU yükseliyor. Kırgınlıklar ve KÜSKÜNLÜKLER ise işin cabası.

Böyle bir ortamda TANSİYONU düşürmek elbet bu işin içindekilere düşüyor. Dün tam bu minvalde AK Parti Antalya İl Başkanlığı’na atanan ALİ ÇETİN basınla ilk kez bira araya geldi.

Öyle MUHALEFETE yüklenmek yerine sakin ve seviyeli bir açıklama yaptı. DEPREMZEDELERLE ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Kalan ve gidenlerin rakamlarını verdi.

Antalya’ya gelen 173 bine yakın DEPREMZEDEDEN otellere yerleştirilen 90 bin kişiden 70 bininin memleketlerine döndüğünü söyledi Çetin. Bir de MİSAFİRHANE ve KYK’da 20 bin kişinin kaldığını belirtti.



Lafı çok uzatmadan seçim konusuna getiren Çetin, “Antalya'da kurulacak 5 bin 500 sandıkta her bir oyu korumak önemli. Her oyu korumak NAMUS VE ŞEREFTİR” dedi.

AK Parti’nin çiçeği burnunda İl Başkanı, 14 MAYIS SEÇİMİ için 81 kişinin ADAY ADAYLIĞI başvurusu yaptığını açıkladı. Sayı bugün 17.00’da artabilir.

Bana göre çok önemli olan bir ÖN YOKLAMA benzeri bir çalışmadan bahsetti Ali Çetin. 25 Mart’ta 81 ilde eş zamanlı elektronik ortamda üyeler ADAY ADAYLARINA oy verecek olmaları.

AK Parti üyeleri bu sistemde kimleri MİLLETVEKİLİ görmek istiyorsa ona OY kullanacak. Tabi çıkacak sonuca ne kadar uyulur onu bilemem amma YAPILAN İŞ güzel.

Tabi SEÇİM ve ASRIN FELAKETİ konuşulduktan sonra iş döndü dolaştı Antalya’nın SBORUNLARINA geldi. Seçim öncesi olunca cümlelerde özenle seçildi.

Kırmadan, dökmeden, küstürmeden konuşan Çetin, Antalya’nın KANAYAN YARASI Kırcami konusundaki sorulara cevap verdi. “EKSİKLİKLER VAR” uyarısı yaptı! Bölge halkına “YANINIZDAYIZ” mesajı verildi.



Lakin her sessizliğin ardından BİR GÜRÜLTÜ KOPARMIŞ. Öyle derlerdir eskiler. Böyle olur mu olmaz mı önümüzdeki günlerde SAHADA bunu göreceğiz.

SEN NESİN ARKADAŞ

Herkesin malumu; İYİ Parti’nin İl Başkanı değişti. Eskisi yani MEHMET BAŞARAN. Yaşadığı AŞK SKANDALI nedeniyle zorunlu olarak İSTİFA etmişti.

Sonra İl Başkanlığına Vahdet Afşin Karacan seçilmişti. Amma BAŞARAN bir türlü sosyal medya hesaplarından BAŞKANLIK paylaşımlarını silmedi, silmemekte de ısrar ediyor.

Skandalın kahramanı BAŞARAN gittiği törenlerde bile İL BAŞKANI edasıysa ROZET takmayı sürdürüyor. Hala kendini BAŞKAN zannediyor veya içinde UHDE kaldı.

Böyle bir anlayış olur mu olmaz mı bilemem. Benim bildiğim ADAY ADAYI olan birinin bu tür paylaşımlarını artık bütün sosyal medya hesaplarından TEMİZLEMESİ gerektiğidir.

Yoksa İYİ Partililer başta olmak üzere vatandaş bu ucuz eski politikacı KURNAZLIĞINI yemiyor artık!

TOPLU TAŞIMADA KRİZ!

Daha yeni yani 15 Mart’ta toplu ulaşıma yüzde 20 ZAM yapılmıştı. 8 TL olan tam ücret 9 TL 60 kuruşa, 7 TL olan emekli ve öğretmen 8.40 kuruşa, aktarma ise 3 TL’ye yükselmişti.

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı YASİN ARSLAN, “Aslında biz 12 TL İSTEDİK amma Başkan BÖCEK insaflı davrandığı için bu rakam çıktı” demişti.

Hatta, “Biz ŞARTLARI sonuna kadar ZORLAYARAK vatandaşı taşımaya devam edeceğiz. Onları MAĞDUR etmeyeceğiz” ifadesini kullanıp milletle DALGA geçmişti.

Nasıl MAĞDUR etmemekse? Yollarda bekleyen ANTALYALILARI görmezden gelen ARSLAN’ı inanın anlamak mümkün değil. Ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum.

Zaten bu işten bıkan bir Yağmur Naz Yıldırım isimli vatandaş, dün sosyal medyadan, “Toplu taşıma, araç ve sefer sayısının az olması sebebiyle Antalya halkı için işkenceye dönüştü. Sürekli ulaşıma zam yapıp otobüs esnafına yaranmaya çalışmak yerine vatandaş için çözüm üretilmesi gerekiyor. Sözde değil, gerçekten Antalya için çalışın!” diye veryansın etti.

Bir tarafta vatandaşı MAĞDUR etmeyeceklerini söyleyip dalga geçen odda başkanı diğer tarafta ise MAĞDUR olmuş vatandaş. Ben yorum yapmayım siz yapın.

Ama birileri bu işe ALLAH aşkına, MİLLET aşkına ÇÖZÜM bulsun. ÇILDIRMAYA AZ KALDI yahu!