SEÇİM STARTI VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Antalya teşkilatıyla bir araya geldi.  Toplantıya AK Parti’nin Antalya’daki tüm yetkilileri katıldı.

***

Eleştirdiği konuları dile getirmesinin yanında milletvekili ve tüm teşkilata sahada olmalıyız mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Antalyalı 6 milletvekilimiz salı, çarşamba ve perşembe günleri Ankara’da olması lazım. Diğer günlerde ise Antalya’da bulunmaları gerekiyor. Benim milletvekili arkadaşlarım dağ taş demeden her yeri dolaşmaları lazım. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları hep birlikte Antalya'nın altını üstüne getirmeniz lazım.

***

Belediye başkanlarımız aynı şekilde, tüm ilçeleri dolaşmaları gerekiyor. Biz şimdiden 2023'ün başlangıcını verdik. 2023'de Cumhurbaşkanı'nı seçiyoruz, milletvekilleri sayımızı daha da artırıyoruz. Bu kadar güzel bir şehrin hizmete ihtiyacı var. Bu hizmeti AK Parti'den başkası getiremez” sözleriyle seçim startını resmen vermiş oldu.

***

Erken seçim olur mu bilemem ama 2023 için kollar iyice sıvandı. Erdoğan’ın bu sözleri teşkilatı ve AK Parti temsilcilerini harekete geçirecek gibi duruyor. Eser siyaseti üzerine yola çıkan AK Parti 81 ilin tamamında hedefine ulaştı. Bugün Türkiye’nin her noktasında AK Parti’nin imzası var diyebiliriz.

***

Erdoğan mesajlarını bunun üzerine kurdu. Eser siyasetinden vazgeçmeyeceklerini ve vatandaşlarla iç içe olacaklarını bir kez daha yineledi.

YEREL YÖNETİMLERE SERZENİŞ

Bilindiği üzere 2019 yerel seçimlerinde çoğu belediye el değiştirdi. İstanbul, Ankara ve Antalya bu belediyelerden bazıları. AK Parti’den CHP’ye geçen bu belediyeler zaman içerisinde olumlu olumsuz bir takım görüşlerin odağında oldu.

***

El değiştiren belediyelerde hizmetlerin aksadığını savunan Erdoğan, “İnşallah en kısa zamanda Antalyamız potansiyelini hak ettiği şekilde kullanabileceği günlere ulaşacağını düşünüyorum. 19 yıldır tüm samimiyetimizle çalıştık, çalışıyoruz. Yerel yönetimlerde durum hiç iç açıcı değil. Belediye yönetimi değişen pek çok yerde olduğu gibi Antalya’da da bırakın yeni yatırımı, eskiden yapılanlar bile yürütülmemektedir” görüşlerini ortaya koydu.

SUYA YAPILAN ZAMLAR

Antalya özelinde konuşacak olursak;

Muhittin Böcek koltuğa oturur oturmaz ulaşıma zam yaptı.  Antalya’da yıllardır ulaşıma zam yapılmıyordu. Böcek ile birlikte vatandaşlar zammı gördü. En temel ihtiyaç olan suya zam yapıldı. Bu zamlar vatandaşın tepkisini çekti. Erdoğan da bu zamlara şu sözlerle tepki verdi: “Suya yapılan zamlar ortada. Allah'ın nimetini hangi fiyatlarla sattıklarını gördük. Antalya, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere suya yapılan zamlar vatandaşı zor duruma sokuyor.”