SAVAŞIN GÖLGESİNDE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Ukrayna’nın Poltava kentinde dünyaya gelen Valentyna, aşık olduğu Serikli Süleyman ile görkemli bir düğünde hayatını birleştirdi.

Ukraynalı Valentyna ile Serikli Süleyman görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Valentyna-Süleyman Akbulut çiftinin, Serik’te bir düğün salonunda gerçekleşen düğününe çok sayıda davetlinin katıldı. Antalya’da yaşayan 8 bin yerleşik Ukraynalıdan biri olan Valentyna, Süleyman’a 15 Aralık 2021’de kurulan nikâh masasında ‘Evet’ demişti. Turizm sektöründe çalışan Süleyman Akbulut, otelde tanıştığı Valentyna’ya aşık oldu. Tıpkı geçmişteki örnekler gibi aşkları büyüdü ve evliliğe dönüştü. İngilizce’yi iyi derecede konuşan Süleyman, Valentyna sayesinde Ukraynaca’yı da söktü. Evlilik için tarih alan Akbulut çifti, 5 Mart için aylar öncesinden randevu aldı ancak düğünlerinden kısa süre önce Ukrayna’ya Rus saldırıları başladı.

‘İKİNCİ EVLADIMIZ’
Valentyna ve Süleyman, Antalya kent merkezinde Antalya’da yaşayan yerleşik Ukraynalılarla birlikte savaşı ve Rus lider Putin’i protesto etmek için meydanlara indi, ‘Savaşa hayır’ diye haykırdı. Valentyna ülkesi ve ailesi için dualar etti. Bu kaygılar arasında 15 Aralık’ta zaten nikâhlandığı eşi Süleyman ile ülkemizin adetleri ve düğün geleneğine göre düğününü gerçekleştirdi. Süleyman’ın annesi Hasibe Akbulut ve babası Ömer Akbulut, evlatlarının mutluluğuna şahit olmanın gururunu yaşarken, gelinleri Valentyna’yı ikinci evlatları olarak gördüklerini dile getirdi. Evcil Organizasyon çekimleri ile bu muhteşem anları ölümsüzleştirdi.

HABER MERKEZİ