SARIGÜL ANTALYA’DA PARTİLİLERLE BULUŞTU

Türkiye Değişim Partisi’nin kadın ve gençlik kolları il başkanları Antalya’da bir araya geldi. Etkinliğe katılan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, kadınlara ve gençlere seslendi.

Türkiye Değişim Partisi´nin (TDP), iki gün süren  'Değişim Kadınları ve Değişim Gençleri Antalya'da Buluşuyor' programı, Muratpaşa ilçesindeki bir otelde yapıldı. Programa TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı, Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Kadın Kolları İl Başkanı Saliha Seyirci, TDP MYK üyeleri ile Türkiye genelindeki kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

“SORUNLAR ÇÖZÜLECEK”

Programın açılışını yapan TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, böylesine önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değişimin öncülerinin burada ortaya koyacağı önerilerin, sorunların çözümüne önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” ifadesini kullandı. TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan da konuşmasında İstanbul Sözleşmesi’nin iptaline değindi. 

SARIGÜL,’DEN GENÇLERE MESAJ

Daha sonra kürsüye TDP Lideri Mustafa Sarıgül çıktı. Değişim kadınları ve gençlerinin bu programda bir beyin fırtınası yaşayacağını vurgulayan Sarıgül, bu buluşmadan Türkiye’nin sorunlarının nasıl çözüleceğine ilişkin önemli öneriler çıkacağını söyledi. Gençlere de seslenen Sarıgül, “Ülkemizin geleceği için gençlerimizin gücüne, fikirlerine ve heyecanına ihtiyacımız var. Gençlerimizin demokratik süreçlerde, etkin olmasına ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABER MERKEZİ