Sarı ışık yandı

Beşiktaş’ı deplasmanda devirerek dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor’da Ankaragücü ile oynayacakları karşılaşma öncesinde ceza sınırına ulaşan futbolcuların sayısı oldukça arttı. Başkent ekibine karşı 6 futbolcusu kart sınırında çıkacak Akrep, Rize deplasmanında birçok futbolcusundan yoksun kalabilir.

Son 3 haftada alınan 2 galibiyetle birlikte puan durumunda rahat bir konuma ulaşan Antalyaspor’da ceza alarmı çalıyor. 2 Nisan Salı günü Ankaragücü’nü konuk edecek Antalyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ederken, tam 6 futbolcu ceza sınırına ulaştı. Son olarak Beşiktaş’ı deviren Kırmızı-Beyazlılarda bu sezon ilk kez bu sayıda oyuncusu sınıra dayandı.

İKİ FUTBOLCU EKLENDİ

2-1 kazanılan Beşiktaş maçına Bahadır Öztürk, Bünyamin Balcı, Jakub Kaluzinski ve Veysel Sarı kart sınırında çıkarken, Siyah-Beyazlılara karşı kart gören Adam Buksa ve Ramzi Safouri de ceza sınırına ulaştı. Ankaragücü maçında bu oyunculardan birisi kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek.

BUKSA VE VEYSEL İKİNCİ KEZ

6 futbolcusu kart sınırına dayanan Antalyaspor’da Bahadır Öztürk, Bünyamin Balcı, Jakub Kaluzinski ve Ramzi Safouri ilk kez ceza ile karşı karşıya kaldı. Kırmızı-Beyazlılarda Adam Buksa ve Veysel Sarı ise bu sezonki 7’nci sarı kartlarını gördü. Her iki futbolcu da sezonun kalan kısmında kart görmesi halinde ikinci kez cezalı duruma düşecekler. Veysel Sarı; Pendikspor, Adam Buksa da Kasımpaşa maçında cezaları sebebiyle forma giyemedi.

BÜNYAMİN BALI OYNAYAMAYACAK

Antalyaspor’da ceza sınırında bulunan Bünyamin Balcı, Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Beşiktaş karşısında sakatlanan Bünyamin Balcı’nın en az 1 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tedavinin durumuna göre bu sürenin uzayabileceği de vurgulandı.