ŞANSSIZ DEJAVU

Geçen sezon sakatlığı gerekçesiyle 19 maçı kaçıran Ufuk Akyol, yine aynı sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Samsunspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ayak bileği kırılan başarılı futbolcu, ilk devreyi kapatırken, sahalara geri dönüş süresinin 5 aya kadar uzayabileceği öğrenildi.

Nuri Şahin'in futbol sorumlusu olması ve Andrea Poli'nin sakatlığı sebebiyle formayı kapan Ufuk Akyol, ilk devreyi kapattı. Giresunspor ve Altay karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalan ve son dönemlerin en başarılı isimleri arasında yerini alan Ufuk Akyol, Samsunspor ile oynanan hazırlık maçının 43. dakikasında ayak bileğinden sakatlandı. Kırık tespit edilen 24 yaşındaki futbolcunun, 7 haftası kalan sezonun ilk devresini kapatırken, sahalara dönüş süresinin 5 aya kadar uzayabileceği öğrenildi.

YARIN AMELİYAT OLACAK

Başarılı futbolcunun, sakatlığıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Antalyaspor Kulübü, "Ufuk Akyol'un sol bacağında izole fibula fraktürü tespit edilmiş, pazartesi günü için operasyon planlanmıştır. Futbolcumuzun tedavi süreci ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

YİNE AYNI SAKATLIK

Ayak bileği kırılan Ufuk Akyol, geçen sezon da aynı dönemde diğer bileğinde aynı sakatlığı yaşamış ve formasından uzun süre uzak kalmıştı. 2020'nin Aralık ayında ayak bileğinden sakatlanarak tam 5 ay formasından uzak kalan Ufuk Akyol, tam 19 mücadelede forma giyemedi. 15 hafta sakatlığı gerekçesiyle 4 hafta ise antrenman eksiği sebebiyle sahada ter dökemeyen Ufuk Akyol, bir kez daha aynı sakatlıkla karşı karşıya geldi.

POLI DÖNÜYOR

Ufuk Akyol'un formasını devraldığı Andrea Poli ise formasına kavuşmak içün gün sayıyor. 8. haftada oynanan Adana Demirspor mücadelesinde sakatlanan ve 4 maçı kaçıran İtalyan futbolcu, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in görev vermesi halinde cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçının kadrosunda yer alabilecek.

BİR KÖTÜ HABER DE GENÇ TAKIMDAN GELDİ

Ufuk Akyol'un, hazırlık maçında sakatlandığı gün bir kötü haber de U19 takımından geldi. Kırmızı-Beyazlıların Göztepe ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Kaan Arslan'ın kolunda kırık tespit edildi. Hastaneye kaldırılan genç futbolcunun, uzun süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.

LİSANSSIZ FEHMİ GOL ATTI

Süper Lig'e verilen milli arada Samsunspor ile yaptığı hazırlık maçından 1-1 eşitlikle ayrılan Antalyaspor'a beraberliği getiren golü son haftaların gündemdeki ismi Fehmi Koç kaydetti. Lisansı çıkarılamadığı gerekçesiyle ilk devre sonuna kadar resmi karşılaşmalarda forma giyemeyecek olan Fehmi Koç, son 15 dakikada forma giydiği karşılaşmada takımına eşitliği getiren golün sahibi oldu.