SANAYİ SİTESİNDE YANGIN PANİĞİ

Sanayi sitesinde oto kaporta ve boya dükkanında çıkan yangında 2 araç tamamen yanarken, 2 araçta kısmen yandı. Yangın sırasında işyerinde bulunan Bolka isimli köpek, yanmaktan son anda kurtulurken, korkudan sahibinin yanından ayrılmadı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edilirken, güvenlik güçlerince yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 Gece saat 00:35 sıralarında Manavgat Sanayi Sitesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 otomobil tamamen 2 otomobil de kısmen yandı. Edinilen bilgiye göre, Sanayi Sitesi 2047 sokakta bulunan Musa Arslan ve Ahmet Fuat Güner’e ait Gençler Oto kaporta ve boya isimli işyerinde yangın çıktı. İhbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.   Yangının işyerinin yan tarafında bulunan çöplerden başladıktan sonra işyerinin içerisine sıçradığı, tamir için işyerinin içerisinde bulunan otomobillerden 2 tanesi tamamen yanarken 2 tanesi de kısmen zarar gördü.

Yangın sırasında işyeri sahibi ve çalışanları işyerinde Bolka isimli köpeklerinin bulunduğunu belirterek çalışmaları endişe içerisinde takip ettiler. Korkulan olmadı ve yangın kontrol altına alındığı sırada itfaiye görevlileri Bolka’yı sağ-salim dışarı çıkardılar. Bolka dışarı çıktı an sahibiyle hasret giderdi. Çok korktuğu her halinden belli olan Bolka, sahibinin peşinden bir an bile ayrılmadı.

HABER MERKEZİ