SANATÇI ELALDI'YA LONDRA'DAN ÖDÜL

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Academy of 3D Art' adlı sanat merkezi tarafından düzenlenen uluslararası 'prestij ödülüne' layık görülen Antalyalı el sanatları sanatçısı Şengül Elaldı, ödülünü aldı.

Halk eğitimi ve farklı sanat merkezlerinde çocuk, genç ve yetişkinlere el sanatları eğitimleri veren Şengül Elaldı, koronavirüs salgınından dolayı 'Evde Kal' sloganına uymuş, sosyal medya üzerinden de uygulamalı canlı yayınlar yaparak sanatseverlere dijital ortamda eğitim vermişti.

ÖNCE MESAJLA İLETİLDİ

Sanatçı Şengül Elaldı'nın sosyal medyadaki fotoğraf paylaşımları, canlı yayınları İngiltere'nin başkenti Londra'daki 'Academy of 3D Art' adlı sanat merkezinin dikkatini çekince, takdir edilen sanatçılar listesine alındı. Londra'daki merkez, Antalya'daki sanatçıya, "Başarılı sanat çalışmalarınızdan dolayı akademimizin prestij ödülüne layık bulundunuz" mesajını iletti.

Türkiye'den sadece kendisinin dikkat çeken sanatçılar listesine alındığını belirten Şengül Elaldı, "Ödülümün aslı gecikmeli de olsa posta ile adresime ulaştı. Türkiye, 16 ülke arasında yer aldı. Prestijli bu güzide ödül, ülkemizden bir tek bana nasip oldu. Bu önemli ödül ile birlikte hem ülkemi, hem Antalya'yı temsil etmiş olmanın onurunu, gururunu, mutluluğunu, heyecanını birlikte yaşıyorum. 'Academy of 3D Art' yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

DHA