Şampiyonluk yemeği

Antalya 1'inci Amatör Futbol Ligi 1'inci Grubu şampiyon olarak tamamlayan Laraspor, şampiyonluk yemeğinde buluştu.

2018-2019 Sezonu Antalya 1'inci Amatör Futbol Ligi 1'inci Grup'ta mücadele eden ve şampiyon olarak tamamlayan Larasporlu teknik heyet ve futbolcular şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Lara Barut Otel'de düzenlenen yemeğe Laraspor Onursal Başkanı Sezgin Özer, Laraspor Kulübü Başkan Yardımcısı İhsan Özden, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Soydal, Mesut Yücel, Seyyat Şahin, Laraspor Kulübü Teknik Patronu Mehmet Toprak, Teknik Kadrodan Abdullah Özer, Uğur Yasan ve Sinan Ersözler ile futbolcular katıldı. Laraspor Kulüp Başkan Yardımcısı İhsan Özden şampiyonluk kupasını Laraspor takım kaptanı Uğur Yasan' verdi.

ANTALYASPOR'A LARA'DAN İKİ İSİM
Yasan, sezona erken bir başlangıç yaptıklarını ve sahillerde keyif yapmak yerine çalışmayı tercih ettiklerini belirterek, "Antalya’nın sıcağında deniz ve kumsallarda keyif yapanlara takılmadan özveri ile çalıştık. Bu özverinin ve çalışmanın karşılığı olarak çok şükür ligi istediğimiz yerde bitirdik. Laraspor olarak amacımız; öncelikle topluma iyi bireyler yetişmesine katkıda bulunmak, sonrasında iyi sporcular yetiştirmektir. Yetiştirdiğimiz sporcu kardeşlerimizi de Türk Futboluna kazandırmaktır" dedi. Laraspor'dan iki futbolcuyu Antalyaspor altyapısına gönderdiklerini belirten Yasan, "Arif Ecirli ve Berke Camcı kardeşlerimizi Antalyaspor’a gönderdik. Ümidimiz onların Antalyaspor’da kalıcı olmaları, daha yukarılara doğru yükselerek kendinden sonra gelen gençlere iyi birer örnek olabilmeleridir” şeklinde konuştu.

AMAÇ TOPLUMA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEK
Laraspor Teknik Direktörü Mehmet Toprak ise Antalyaspor'a ve Türk futboluna yetenekli isimler kazandırmak istediklerini belirterek, "Bizim buradaki düzencemiz, Lara bölgesindeki çocuklarımıza sporla, futbolla hayata bağlanmalarını sağlamak ve  topluma faydalı bireyler yetiştirmektir. Futbolla; günümüzde hastalık haline gelen bilgisayar, telefonla oyun hastalığı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bununla birlikte hem Türk futboluna hem de Antalyasporumuza yetenekli oyuncular kazandırmaktır" ifadelerini kullandı. Laraspor Kulüp Başkan Yardımcısı İhsan Özden ise, "Şampiyon olmak elbette önemli. Ancak şampiyonluğun içini doldurabilecek insani ve ahlaki değerlere sahip olarak başarıyı sürdürebilmek daha önemlidir" dedi.

ÖZER'DEN TEŞEKKÜR
Sezon süresince teknik heyet ve futbolculara şampiyon olacaklarına dair güvenlerinin hiç eksilmediğini belirten Laraspor Onursal Başkanı Sezgin Özer ise, "Sizlere, hocalarımıza sezon boyu çok güvendik. Güvenimizi boşa çıkarmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarı bir ekip işidir. İnsanın bir hedefi olmalı. O hedefe ulaşacak planı ve bu planı eksiksiz uygulayacak iradesi olmalı. Başarabilmek için her alanda olduğu gibi futbolda da takım ruhu ile yönetiminden hocasına, hocasından futbolcusuna; emekten, çalışma disiplininden taviz verilmeden hedefe odaklanmalı ve hedefe ulaşmayı sağlayacak olan çalışma planına sadık kalınmalıdır. Sizler bu emeği, özveriyi sahaya yansıttınız. Şimdi önümüzde daha zorlu bir kulvar var. Takıma yapılacak takviyelerle o kulvarda da başarılı olmak istiyoruz” dedi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Öte yandan şampiyonluk yemeği sırasında Laraspor takım kaptanlarından Ali Osman Gumba'ya birde sürpiz doğum günü kutlaması yapıldı. yapılan Sürpriz karşısında şaşkına dönen Gumba, "Doğum günü sürprizi için takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her takımın amacı şampiyon olmaktır. Bazen tek başına ne çalışmak yeter ne de mücadele etmek. Bizler sezon başından beri hem çalışıp hem de inandık. Sezon başında Uğur Hocamız ve Mehmet Hocamız bizi çok iyi bir şekilde hazırladı. Lig başında; ‘Çocuklara Söz Verdik Şampiyon Olacağız’ diye söz verdik. Şükürler olsun sözümüzü tuttuk. Şampiyon takımın kaptanlığını yaptığım için çok mutluyum. En alt kategoriden, en üst yönetime kadar herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı
Ramazan BOZCA