Şampiyonada Latin esintiler

Türkiye Kulüpler Arası Sportif Salsa Şampiyonası birinci etabı Antalya’da tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyonada, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 400 dansçı salsa rüzgarı estirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Sportif Salsa Şampiyonası’nın birinci etabı Cam Piramit’te yapıldı. Şampiyonaya Türkiye’nin 13 ilinden 400 dansçı katıldı. İki gün süren şampiyonada, 7’den 70’e yüzlerce dansçı hünerlerini sergiledi. Şampiyona sonunda dereceye giren yarışmacılara madalya verildi.


YARIŞMA HAZİRAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin Lider Medya’ya özel açıklamalarda bulunan Türkiye Dans Sporları Federasyonu Salsa ve Latin Danslar Sorumlusu Berkan Kaymaz, oldukça keyifli bir şampiyonayı geride bıraktıklarını söyledi. Kaymaz, şampiyonaya katılan ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Burada her branştan her yaştan dansçılar coşkuyla dans ediyor, yarışıyorlar. Bu atmosferden çok keyif alıyoruz. Bizim yarışmalarımız her sene aralık ayında başlıyor. Haziran sonuna kadar devam ediyor. Yarışma sonunda birinci olan kulüp ya da kişiler Türkiye Şampiyonası’na katılma imkanı buluyor ve o yarışmada yarışıp bizleri temsil ediyorlar” ifadelerini kullandı.


“5 YAŞINDAN 70 YAŞINA KADAR HER YAŞTAN SPORCU BURADA”

Fatih Haktan Coşkun ise “Yine çok güzel bir organizasyon oldu. 5 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan sporcu burada. Hünerlerini sergiliyor. Türkiye’nin birçok ilinden katılımcılarımız var. Bunlar bizi çok mutlu ediyor. Yarışmalarımız çok ilgi gördü. Bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


“SAHNEYE ÇIKACAĞIZ VE EĞLENECEĞİZ”

Dansçı Ahmet Aras Al da, “Çok heyecanlı ve mutluyuz. Şampiyonamızın birinci etabının tüm dans camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel çalıştık. Çalışmalarımızın emeğini almak üzere buradayız. Sahneye çıkacağız ve eğleneceğiz” dedi.